Hoofdinhoud

Verzenden & Retourneren

Verzend informatie

De verwerking van bestellingen kan 3-5 dagen vertraging oplopen.

 
Bestelling volgen

Klik hier om je levering te volgen. Zodra jouw bestelling is verzonden, ontvang je een e-mail met een track and trace code. Leveringen duren meestal 3-5 werkdagen. Als je vragen hebt over de bezorgstatus, neem dan contact op met onze klantenservice.

 
Verzendmethoden en verzendkosten

SkinCeuticals.nl wordt geleverd met DHL Standard voor € 4,95

Voor bestellingen van meer dan € 45 is de verzending gratis. Leveringen duren meestal 3-5 werkdagen.

 
Verzendbevestiging

Je ontvangt van ons een verzendbevestiging per e-mail zodra jouw goederen naar je onderweg zijn. Je kan je levering dan volgen met behulp van het track and trace code.

 
Retourneren en terugbetalingen

Je hebt het recht om dit contract binnen veertien dagen zonder opgave van redenen te herroepen. De herroepingstermijn is veertien dagen vanaf de dag waarop je of een door jou genoemde derde die niet de vervoerder is, de laatste goederen in bezit heeft genomen.

Om je retourzending te registreren, ga je naar jou bestelgeschiedenis in je account Kundenkonto en selecteer 'Retour aanmelden' naast de bestelling. Als je nog geen account hebt aangemaakt, geef dan je ordernummer, e-mailadres en postcode door aan de klantenservice in verband met de bestelling die je wilt retourneren. Hier. Print het retourlabel uit, pak de goederen in en vul de retourgegevens in. Deze worden in het pakket opgenomen. Voel je vrij om de door ons gebruikte verpakkingen opnieuw te gebruiken.

Als je dit contract herroept, betalen wij het hele bedrag terug wat wij van jou hebben ontvangen, inclusief de leveringskosten. Uiterlijk binnen 14 dagen vanaf de dag waarop we de kennisgeving van jou herroeping van dit contract. Voor deze terugbetaling gebruiken wij hetzelfde betaalmiddel dat jij bij de oorspronkelijke transactie hebt gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders met Je is overeengekomen; voor deze terugbetaling worden in geen geval kosten in rekening gebracht. We mogen terugbetaling weigeren totdat we de goederen hebben teruggekregen of totdat jij het bewijs heeft geleverd dat je de goederen hebt teruggestuurd.

 

De deadline wordt gehaald als je de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

Je kunt alleen goederen retourneren die op Skinceuticals.nl zijn besteld. Goederen die buiten skinceuticals.nl zijn gekocht, kunnen alleen naar dit verkooppunt worden geretourneerd.

Vragen over bestelling, betaling of terugbetaling? Neem contact op met 023-21 20 018 | Openingstijden: maandag tot zaterdag van 09:00 - 21:00
Vragen over producten, advies of overige vragen? Neem contact op met 023-54 99 550 | Openingstijden: maandag tot zaterdag van 09:00 - 21:00

Een email schrijven kan naar [email protected] 

 
Problemen met de bestelling

Neem contact met ons op als je problemen hebt met je bestelling Neem contact op Bel ons op NL: 023-21 20 018 of stuur ons een e-mail [email protected]. Onze klantenservice staat van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 21.00 uur voor je klaar.

Orientatiebericht
Draai uw apparaat voor de beste ervaring