Hoofdinhoud

Professionele behandelingen

Als het #1 huidverzorgingsmerk wereldwijd verkocht door dermatologen, cosmetisch artsen en plastisch chirurgen* zijn wij van mening dat de sleutel tot een optimale huidgezondheid een huidverzorgingsprofessional is. Door een aangepast verzorgingsroutine voor thuis te combineren met krachtige behandelingen in de kliniek is het resultaat een gezondere huid met zichtbare verbetering van fijne lijntjes, rimpels en andere tekenen van vroegtijdige huidveroudering.

PROFESSIONELE BEHANDELINGEN

VIND EEN SKINCEUTICALS-EXPERT

Vind je expert

INJECTABLES: FILLERS

Fillers worden gebruikt om volumeverlies tijdelijk aan te pakken. Dit gebeurt door kleine hoeveelheden hyaluronzuur, een lichaamseigen stof, te injecteren in bepaalde gebieden in het gezicht. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de traangootjes, wangplooien en lippen. Hiermee worden fijne lijntjes, rimpels en verslapping zichtbaar verminderd om de gezichtscontouren te verbeteren.

MICRONEEDLING

Deze minimaal-invasieve procedure maakt gebruik van een naaldapparaat dat gecontroleerde microverwondingen veroorzaakt om het vermogen van de huid om te herstellen en nieuw collageen te produceren, te stimuleren.

*Bron: Kline Group 2021 global professional skincare report, manufacturers’ sales in medical care channel for 2021.

Orientatiebericht
Draai uw apparaat voor de beste ervaring