Hoofdinhoud

Kopen

Vind de juiste producten

Bij SkinCeuticals vindt je de juiste producten op basis van producttype, huidtype of huidbehoefte. Bezoek SkinCeuticals.nl Homepage en vind de juiste categorie in het menu.

 
Zoek naar termen

Rechtsboven op elke SkinCeuticals-pagina bevindt zich een zoekvak waar je de productnaam of zoekterm kunt invoeren. Klik op het vergrootglas om je zoekresultaten te zien.

 
Vind een SkinCeuticals huidexpert

SkinCeuticals.nl is trots op de samenwerking met veel huidverzorgingsexperts. Klik hier om naar onze skincare expert locator te gaan. Vind nu de juiste huidverzorgingsexpert bij jou in de buurt..

 
Wat is een zwarte markt?

Zwarte markt is de verkoop van producten door niet-geautoriseerde dealers. Echte SkinCeuticals-producten worden exclusief verkocht via geautoriseerde SkinCeuticals Professional Skincare Partners, geselecteerde online Professional Skincare-detailhandelaren of op www.skinceuticals.nl. SkinCeuticals-producten die buiten deze kanalen worden verkocht, worden beschouwd als 'zwarte marktproducten'.

 
Waarom is de zwarte markt een risico voor consumenten?

We zijn toegewijd aan het leveren van veilige, effectieve formuleringen. Hoewel producten op de zwarte markt vaak tegen een gereduceerde prijs worden verkocht, kunnen het nagemaakte of verdunde formules zijn, of oude, verlopen producten die mogelijk niet veilig zijn om te gebruiken. Dit betekent dat als je onze producten koopt van iemand anders dan www.skinceuticals.nl of een geautoriseerde detailhandelaar, we niet kunnen garanderen dat het echte SkinCeuticals-producten zijn die zullen presteren zoals getest.

 
RISICO VAN GEBRUIK VAN VERVALSTE PRODUCTEN

Reacties op behandelingen, allergische reacties, bijwerkingen zoals infecties, huiduitslag en erytheem.

 
Ik heb nagemaakte SkinCeuticals-producten gevonden op een websites van een niet-geautoriseerde retailers, wat nu?

Deze namaakproducten worden als onveilig beschouwd en mogen niet worden gebruikt. SkinCeuticals kan niet garanderen dat de ingrediënten, concentraties, formuleringen, fabricage, kwaliteit, opslag en behandeling van deze verdachte producten voldoen aan onze kwaliteitsnormen. Vervalsers zijn zeer bedreven in het kopiëren van producten. Het kan bijna onmogelijk zijn om echte producten van vervalsingen te onderscheiden. Daarom is het zo belangrijk om SkinCeuticals-producten altijd bij een geautoriseerde verkoper te kopen.

 
Wat kan je doen?

Riskeer geen aankoop als je niet zeker weet of het een geautoriseerde dealer is. Laat het ons weten als je vreemde SkinCeuticals-retailers tegenkomt. E-mail ons op [email protected] met de locatie (land, stad) waar je de producten hebt gevonden. Je kan ook contact opnemen met onze klantenservice. We zullen je melding beoordelen.

 
Beleid en voorwaarden tegen zwarte markt
  1. Onze producten zijn gemarkeerd met productcodes. Dit stelt ons in staat om zwarte marktactiviteiten te volgen.
  2. We controleren de distributie van zwarte marktgoederen op internet en in stationaire detailhandel.
  3. Informatie over goederen op de zwarte markt kunnen gemeld worden bij verkoopvertegenwoordigers en onze klantenservice. [email protected]
 
Dierproeven

Al meer dan drie decennia zet L'Oréal zich in voor dierenwelzijn en een wereld zonder dierproeven. Sinds 1989 heeft L'Oréal het gebruik van dierproeven op cosmetische producten volledig afgeschaft, 14 jaar voordat dit wettelijk verplicht was. SkinCeuticals test de ingrediënten en producten die het gebruikt niet op dieren.

Orientatiebericht
Draai uw apparaat voor de beste ervaring