Hoofdinhoud

Bestellingen

betalingsproces

SkinCeuticals accepteert betaling per creditcard (Visa, Visa debit, Visa Electron, Mastercard, Mastercard debit, American Express), Ideal en PayPal. Je wordt gevraagd om de betalingsmethode op te geven bij het voltooien van de aankoop. De verstrekte creditcardgegevens zijn beschermd en beveiligd. Alle op de website geplaatste bestellingen en betalingsinformatie zijn te allen tijde beveiligd.

 
BTW

Alle bestellingen met verzending naar Nederland zijn inclusief 21% BTW.

 
Bestelgeschiedenis

Als je al een SkinCeuticals-account hebt aangemaakt, kan je je bestelgeschiedenis op elk gewenst moment inzien. Om je online bestellingen te bekijken Klik hier. Je kunt ook reeds geplaatste bestellingen opnieuw bestellen vanuit je geschiedenis.

 
Maximaal aantal bestellingen

De waarde van de goederen mag niet meer bedragen dan niet hoger zijn dan € 1.000,00; er kunnen maximaal 5 stuks van hetzelfde product besteld worden.

 
Waarom is er meerdere keren van mijn creditcard afgeschreven?

Als je met creditcard betaalt, wordt de orderwaarde bij de bank genoteerd. Dit gereserveerde bedrag is geen verklaring. Als je problemen hebt met het betalingsproces, kan het voorkomen dat het bedrag meerdere keren wordt gereserveerd. Deze worden binnen 7-10 dagen automatisch verrekend door de bank. Als je vragen of opmerkingen hebt over het betalingsproces, neem dan contact met ons op. Schrijf ons een e-mail via [email protected] of bel onze klantenservice NL: vragen over bestelling, betaling of terugbetaling? Neem contact op met 023-21 20 018 | Openingstijden: 9:00 - 21:00 maandag tot zaterdag. Een vertegenwoordiger van SkinCeuticals helpt je graag verder.

Orientatiebericht
Draai uw apparaat voor de beste ervaring