Hoofdinhoud


Anti-rimpel-formules

17 may 2024

Anti-rimpel crèmes zijn bedoeld om de verschijning van rimpels en fijne lijntjes op de huid te verminderen en te voorkomen. Rimpels en fijne lijntjes kunnen worden veroorzaakt door een aantal factoren, waaronder blootstelling aan de zon, veroudering, roken en stress. Hiernaast is de ene persoon vatbaarder voor vroege rimpelvorming dan de ander, en dit heeft ook te maken met genen en het fototype (lichte of donkere teint) van je huid. Anti-rimpel crèmes bevatten ingrediënten die zijn ontworpen om de huid te hydrateren, te helpen verstevigen en te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Bij SkinCeuticals koop je alleen de beste anti-rimpel crèmes. Anti-rimpel formules die de hoogste kwaliteit en bewezen effectieve ingrediënten tegen rimpels bevatten, zoals retinol, peptiden, antioxidanten en hyaluronzuur. Hyaluronzuur voegt een extra dosis water ofwel vocht toe aan de huid waardoor deze mooi stralend, veerkrachtig en zichtbaar vol blijft met minder lijntjes. Retinol is een afgeleide van vitamine A en het stimuleert celvernieuwing, wat leidt tot een gladdere huid met minder zichtbare rimpels of lijntjes. Dit draagt weer bij aan een stevigere huid.

Antioxidanten beschermen de huid tegen schade door vrije radicalen, die worden veroorzaakt door blootstelling aan de zon en vervuiling. Peptiden kunnen helpen bij het verminderen van ontstekingen en het stimuleren van de collageenproductie. Dit zijn dus mooie, doeltreffende ingrediënten in een anti-aging routine.

Het is hierbij ook handig om te weten wat nu het verschil is tussen een moisturizer en een anti-aging crème, die ieder op zich veel waarde toevoegen aan de huid. Een moisturizer is essentieel voor het versterken en beschermen van de huidbarrière, waardoor deze ook beter vocht kan vasthouden. Aanvullend is een anti rimpel-crème geschikt voor bijvoorbeeld het verzachten van verschillende zichtbare tekenen van huidveroudering.

Het voordeel van SkinCeuticals anti-rimpel formules

 • Wetenschappelijk bewezen en geavanceerde ingrediënten
 • Hoge concentraties van bijvoorbeeld retinol of vitamine C
 • Gepatenteerde formules
 • Klinisch bewezen resultaten
 • Aanbevolen door huidspecialisten

De anti-rimpel crèmes van Skinceuticals zijn ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van verschillende huidtypen en kunnen effectief zijn bij het verminderen van de zichtbaarheid van rimpels en fijne lijntjes. Ontdek SkinCeuticals anti-rimpelcrèmes.

 • SkinCeuticals A.G.E. Interrupter Advanced
  Deze geavanceerde huidverzorgingscrème is ontworpen om de zichtbare tekenen van huidveroudering aan te pakken, met de focus op het verminderen van de effecten van gevorderde glycatie-eindproducten (AGEs). AGEs zijn verbindingen die ontstaan wanneer suikers zich binden aan eiwitten in de huid, wat leidt tot verlies van elasticiteit, rimpels en een doffe huidtextuur.
 • SkinCeuticals Triple Lipid Restore 2:4:2
  Deze moisturizer is ontwikkeld om de natuurlijke barrièrefunctie van de huid te ondersteunen en de tekenen van veroudering aan te pakken. De naam "2:4:2" verwijst naar de verhouding van de belangrijkste lipidemoleculen in de formule, namelijk ceramiden (2), cholesterol (4) en vetzuren (2). Deze lipiden zijn essentiële componenten van de huidbarrière en helpen de huid gehydrateerd, veerkrachtig en beschermd te houden.
 • SkinCeuticals Metacell Renewal B3
  Dit geavanceerde huidverzorgingsproduct is ontworpen om meerdere tekenen van zichtbare huidveroudering aan te pakken en de algehele huidconditie te verbeteren. De "Metacell" in de naam verwijst naar de cellen die diep in de huid werken om de vernieuwing en regeneratie te stimuleren.
 • SkinCeuticals Daily Moisture
  Deze moisturizer is een lichte, olievrije gezichtscrème die speciaal is ontworpen om de huid te hydrateren zonder een vettig gevoel achter te laten. Deze vochtinbrengende crème is ideaal voor mensen met een normale tot vette huid, of voor degenen die op zoek zijn naar een lichtgewicht hydratatiesoplossing.
 • SkinCeuticals Emollience
  Deze rijke en voedende gezichtscrème is ontwikkeld om de droge en gevoelige huid intensief te hydrateren en te verzachten. De formule bevat een mix van natuurlijke botanische oliën en extracten die de huid helpen om vocht vast te houden en de huidbarrière te versterken. Emollience kan helpen om de huidtextuur te verbeteren, droogheid te verminderen en een soepele, gehydrateerde uitstraling te bevorderen.
Orientatiebericht
Draai uw apparaat voor de beste ervaring