Welkom, leuk dat je je wilt aanmelden voor de SkinCeuticals-nieuwsbrief!

Zo blijf je altijd op de hoogte van alle nieuwtjes van ons merk!

Sluiten

Meld aan of registreer

Heb je nog geen account?

Registreer>

SkinCeuticals - geavanceerde huidverzorging ondersteund door wetenschap

Vind een huidverzorgingsprofessional

Discoloration Defense Serum Skin Discoloration Serum by SkinCeuticals
Discoloration Defense Serum
DiscolorationDefenseSerum_dropper_340x550.jpg
DiscolorationDefenseSerum_texture_340x550.jpg

Correct

Discoloration Defense Serum

Serum

Dagelijks corrigerend serum tegen pigmentatie, richt zich op het verminderen van de zichtbaarheid van pigmentatie en het voorkomen van nieuwe pigmentatie. Voor een helderdere, egaler uitziende huid.

HUIDTYPESNormaal, Gemengd, Droog,

HUIDCONDITIESHyperpigmentatie,

100% authenticity guaranteed

Zorg ervoor dat jouw
SkinCeuticals-producten
altijd authentiek zijn.
Meer informatie

Je huid verdient veilige, effectieve formuleringen. Koop altijd echte SkinCeuticals-producten. Zorg ervoor dat jouw SkinCeuticals-producten authentiek zijn door te kopen bij een erkende verkoper. Meer informatie.

Product details

Discoloration Defense Serum is een corrigerend serum voor dagelijks gebruik dat samen met andere serums gebruikt kan worden. Klinisch bewezen om de zichtbaarheid van de belangrijkste typen pigmentatie te verminderen, inclusief de moeilijk te behandelen vormen zoals hardnekkige bruine vlekken en post-acne pigmentatie. Geformuleerd met 1.8% tranexaminezuur, 5% niacinamide en 5% HEPES. Vermindert de zichtbaarheid van huidverkleuring, maakt de huid helderder en egaliseert de teint al in 2 weken.

 • Beschikt over een synergetische mix van anti-pigmentatie ingrediënten om de zichtbaarheid te verminderen en de terugkeer van pigmentatie te voorkomen (bij voortgezet gebruik)
 • 41% gemiddelde afname in de zichtbaarheid van hardnekkige bruine vlekken
 • Ideale aanvulling op professionele pigmentatie-behandelingen, zoals chemische peelings en non-ablatieve laser; consulteer een arts voor persoonlijk advies

Gebruiksadvies

 • Breng 3-5 druppels aan op de huid, tweemaal daags
 • Bij gebruik in de ochtend, breng aan na een SkinCeuticals vitamine C serum en volg met een SkinCeuticals breedspectrum SPF 50+ zonbescherming
 • Limiteer blootstelling aan de zon bij gebruik van dit product
\\Srv-fichiers\data_clients\CAI\Skinceuticals\Livraisons\INT_EN\2018_08_14_Updates_Re-designed_Product_Pages_INT_EN_29335\Visuels

Zichtbare resultaten

In een 12 weken durende studie heeft Discoloration Defense Serum klinisch bewezen de zichtbaarheid van de belangrijkste pigmentate-markers te verminderen:

 • 41% gemiddelde vermindering in de zichtbaarheid van hardnekkige bruine vlekken
 • 46% gemiddelde vermindering in de zichtbaarheid van verkleuring
 • 71% gemiddelde vermindering in de zichtbaarheid van post-acne pigmentatie
 • 35% gemiddelde vermindering in de zichtbaarheid van oneffen teint

Zie protocolProtocol: Een 12 weken durende, signle center klinische studie met 50 vrouwen, leeftijd 25 -60, Fitzpatrick I-IV, met milde tot gematigde verkleuring op het gezicht, inclusief hardnekkige bruine vlekken, post-acne pigmentatie en oneffen teint. Discoloration Defense Serum werd tweemaal daags op het gezicht aangebracht, samen met een zonbescherming. Effictiviteit en tolerantie-evaluaties zijn gedaan op baseline, week 2, 4, 8 en 12.

19_0129_DiscoDefenseSerum_Before
Voor
19_0129_DiscoDefenseSerum_After
Na

Wetenschap & bewijs

Alledaagse elementen - waaronder blootstelling aan UV-straling, geneesmiddelen op recept en enkele professionele behandelingen - kunnen de productie van melanine in de laagste epidermale lagen van de huid veroorzaken. Deze overtollige melanine stijgt naar het oppervlak van de huid en veroorzaakt zichtbare verkleuring van de huid. Verkleuring kan zich op verschillende manieren manifesteren, waaronder diffuse verkleuring, vlekken na acne en hardnekkige bruine vlekken op de jukbeenderen, het voorhoofd en de bovenlip.

\\Srv-fichiers\data_clients\CAI\Skinceuticals\Livraisons\INT_EN\2018_08_14_Updates_Re-designed_Product_Pages_INT_EN_29335\Visuels

Belangrijkste ingrediënten

  Reviews

  Algehele beoordeling

  note5/5

  1 review

  Login

  Sophie

  • Locatie : Amsterdam
  • Leeftijd : 30-39 jaren

  beoordeling5/5

  Super tegen pigmentvlekken!

  Ik smeer het 2 keer per dag, en na 3,5 week zag ik al verbetering. Pigment was veel minder zichtbaar terwijl die vlekken er al jaren zitten. Zo fijn!

  Ja, ik zou dit product aanbevelen aan een vriend(in)

  Meer reviews

  Skin Ceuticals

  Your browser isn't supported

  You can download a new browser :

  Firefoxgoogle chromeoperainternet explorer