Welkom, leuk dat je je wilt aanmelden voor de SkinCeuticals-nieuwsbrief!

Zo blijf je altijd op de hoogte van alle nieuwtjes van ons merk!

Sluiten

Meld aan of registreer

Heb je nog geen account?

Registreer>

 • Home >
 • Vitamine C en ascorbinezuur: het serum voor jou
SkinCeuticals - geavanceerde huidverzorging ondersteund door wetenschap

Vind een huidverzorgingsprofessional

Vitamine C en ascorbinezuur: het serum voor jou

  Koop hier het vitamine C-serum voor jouw huid. Vitamine C zit in voeding, maar je huid krijgt er alleen de voordelen van in huidverzorging én met pure vitamine C.

  lemon-2539163_640.jpg


  Vitamine C, ook wel bekend als ascorbinezuur en ascorbine, is een krachtige vitamine en antioxidant. Vitamine C is zeker goed voor je gezondheid en voor je huid, want het maakt je huid niet alleen stralend en de huidteint egaler (lees: minder ouderdoms- en pigmentvlekken) maar het helpt ook bij stevigheid. Een veerkrachtige, strakke huid.

  Waarom vitamine C smeren in plaats van eten?

  Nu zit vitamine C in voedingssupplementen en een scala aan verschillende, gezonde voedingsgroepen: denk aan citrusfruit, zoals sinaasappel en grapefruit, maar ook broccoli, bloemkool en zoete aardappel. Vitamine C is een essentiële voedingsstof voor het herstel van huidweefsels en de enzymatische productie van bepaalde neurotransmitters (zoals dopamine, een signaalstof voor zenuwcellen) in je lichaam.

  Waarop letten bij vitamine C huidverzorging?

  Vitamine C is heel goed voor je huid, maar het is belangrijk om op een aantal zaken te letten. Allereerst: als we vitamine C, ofwel ascorbinezuur, eten, slikken of drinken, dan krijgt onze huid maar een heel kleine fractie van de voordelen. Voor een mooie, glanzende huid door vitamine C wil je daarom kwalitatieve vitamine C sméren. Ten tweede: in huidverzorging worden verschillende typen vitamine C gebruikt, de een effectiever voor je huid dan de ander. Ascorbinezuur, ofwel L-ascorbinezuur, is de puurste, meest krachtige vorm van smeerbare vitamine C die volledig kan worden geabsorbeerd door de huid. Het beste vitamine C-product is een serum, zeer geconcentreerde huidverzorging. De vitamine C-serums van SkinCeuticals zijn zo verpakt dat de houdbaarheid goed blijft. Belangrijk, want vitamine C kan snel vervliegen waardoor het zijn werking verliest.

  Welk serum voor jouw huidtype?

  Kijk hieronder welk serum met pure vitamine C in een hoog percentage van 10 tot 15% jij bij uitstek wil kopen en gebruiken, geschikt voor een gevoelige, een vette of gecombineerde, normale of droge huid en zelfs voor de ogen. Juist de oogzone kan een extra dosis vitamine C goed gebruiken.

  Vraag hier een gratis Sample aan voor een Vitamine C serum

  Skin Ceuticals

  Your browser isn't supported

  You can download a new browser :

  Firefoxgoogle chromeoperainternet explorer