Welkom, leuk dat je je wilt aanmelden voor de SkinCeuticals-nieuwsbrief!

Zo blijf je altijd op de hoogte van alle nieuwtjes van ons merk!

Sluiten

Meld aan of registreer

Heb je nog geen account?

Registreer>

SkinCeuticals - geavanceerde huidverzorging ondersteund door wetenschap

Vind een huidverzorgingsprofessional

Serum 10
SKINCEUTICALS_PREVENT_SERUM10
SKINCEUTICALS_PREVENT_SERUM102

Prevent

Serum 10

Vitamine C serums

Ideaal voor de gevoelige huid of de huid die nog niet gewend is aan het gebruiken van een vitamine C antioxidant serum. Serum 10 bevat 10% pure vitamine C (l-ascorbinezuur) en 0.2% ferulinezuur om vrije radicalen te neutraliseren welke bijdragen aan atmosferische huidveroudering – schade door externe agressoren en vroegtijdige tekenen van huidveroudering. Naast de voordelen in het beschermen tegen vrije radicalen, helpt dit antioxidant serum ook zichtbare tekenen van huidveroudering, zoals fijne lijntjes en rimpels, te verminderen.

 • Neutraliseert schade aanbrengende vrije radicalen
 • Vermindert de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels en herstelt een gezonde, jeugdig uitziende huid
 • Ideaal als een introducerend antioxidant serum voor alle huidtypen, speciaal de gevoelige.

HUIDTYPESGevoelig,

HUIDCONDITIESRosacea, Reactief,

100% authenticity guaranteed

Zorg ervoor dat jouw
SkinCeuticals-producten
altijd authentiek zijn.
Meer informatie

Je huid verdient veilige, effectieve formuleringen. Koop altijd echte SkinCeuticals-producten. Zorg ervoor dat jouw SkinCeuticals-producten authentiek zijn door te kopen bij een erkende verkoper. Meer informatie.

Product details

Ideaal voor de gevoelige huid of diegene die nog niet bekend zijn met een vitamine C antioxidant serum. Serum 10 combineert 10% pure vitamine c (l-ascorbinezuur) en 0.2% ferulinezuur om vrij radicalen te neutraliseren die bijdragen aan atmosferische huidveroudering en tekenen van vroegtijdige huidveroudering. Daarnaast biedt het de voordelen van vitamine C; verminderen van de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels.
 • Neutraliseert schade aanbrengende vrije radicalen geïnduceerd door externe agressoren
 • Vermindert de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels en herstelt een jeudige uitziende, stralende huid
 • Ideaal als een instap antioxidant serum voor alle huidtypen, ook de gevoelige.

Gebruiksadvies

 • In de ochtend na het reinigen, breng 4-5 druppels aan op een droog gezicht, hals en decollete voordat andere producten worden aangebracht.
 • Het is normaal voor vitamine C producten om donkerder te worden na opening, door blootstelling aan lucht en licht. De formule blijft effectief. Wanneer geopend adviseren wij je om het product binnen 3-4 maanden te gebruiken.
 • Maak jouw routine compleet door het toevoegen van een zonbescherming van SkinCeuticals. Wanneer zonbescherming en antioxidant samen worden ingezet is een een uitgebreide bescherming tegen zichtbare huidveroudering veroorzaakt door externe agressoren.
\\Srv-fichiers\data_clients\CAI\Skinceuticals\Livraisons\INT_EN\2018_08_14_Updates_Re-designed_Product_Pages_INT_EN_29335\Visuels

Wetenschap & bewijs

Dit lichtgewicht, snel asborberende serum gecombineert ferulinezuur met 10% pure vitamine c om de antioxidantwerking te ondersteunen.

\\Srv-fichiers\data_clients\CAI\Skinceuticals\Livraisons\INT_EN\2018_08_14_Updates_Re-designed_Product_Pages_INT_EN_29335\Visuels

Belangrijkste ingrediënten

  Reviews

  Algehele beoordeling

  note5/5

  5 reviews

  Login

  Jessica

  • Locatie : Amsterdam
  • Leeftijd : 18-24 jaren

  beoordeling5/5

  Fijn en effectief

  Sinds ik Serum 10 gebruik voelt mijn huid fijner aan en heb ik een zichtbare glow elke dag na het aanbrengen! Ik combineer Serum 10 met een zonnebescherming om zo mijn huid elke dag optimaal te beschermen! Zou dit product zeker aanraden, ook een fijn ínstap'-product als je nooit eerder vitamine c serums had gebruikt net als ik. Top!

  Ja, ik zou dit product aanbevelen aan een vriend(in)

  Jessica

  • Locatie : Amsterdam
  • Leeftijd : 18-24 jaren

  beoordeling5/5

  Fijn en effectief

  Sinds het gebruiken van Serum 10 voelt mijn huid fijner aan en heb ik elke dag na het aanbrengen een zichtbare glow op mijn gezicht. Ik combineer dit product met een zonnebescherming, om zo mijn huid elke dag goed te beschermen! Echt een aanrader, en een fijn 'instap'-product als je huid geen vitamine c serums gewend was net als de mijne.

  Ja, ik zou dit product aanbevelen aan een vriend(in)

  Jesper

  • Locatie : Dordrecht

  beoordeling5/5

  Een topper

  Heel fijn product. Had hiervoor nog nooit een vitamine C serum gebruikt, maar ik ben nu al verslaafd aan de Serum 10! De Serum 10 trekt snel in en zorgt voor een jeugdig uitziende huid.

  Ja, ik zou dit product aanbevelen aan een vriend(in)

  Roy

  • Locatie : Rotterdam
  • Leeftijd : 25-34 jaren

  beoordeling5/5

  Echt een aanrader!

  Door de prijs was ik wat huiverig maar na goed advies bij een verkooppunt en veel online research besloten Serum 10 toch te kopen en het was het 100% waard! Ik gebruik het serum nu een half jaar en merk dat mijn huid veel egaler is qua kleur, roodheid is verminderd en fijne lijntjes rond mjn ogen en op mijn voorhoofd ook zichtbaar zijn verminderd als ik het vergelijk met oude fotos!

  Ja, ik zou dit product aanbevelen aan een vriend(in)

  Anonymous

   beoordeling5/5

   Top product

   Ik geeft deze Serum 10, een cijfer 10! Wat een fantastische werking!

   Ja, ik zou dit product aanbevelen aan een vriend(in)

   Meer reviews

   Skin Ceuticals

   Your browser isn't supported

   You can download a new browser :

   Firefoxgoogle chromeoperainternet explorer