Welkom, leuk dat je je wilt aanmelden voor de SkinCeuticals-nieuwsbrief!

Zo blijf je altijd op de hoogte van alle nieuwtjes van ons merk!

Sluiten

Meld aan of registreer

Heb je nog geen account?

Registreer>

SkinCeuticals - geavanceerde huidverzorging ondersteund door wetenschap

Vind een huidverzorgingsprofessional

C E Ferulic ®
\\Srv-fichiers\data_clients\CAI\Skinceuticals\Livraisons\INT_EN\2018_08_14_Updates_Re-designed_Product_Pages_INT_EN_29335\Images 2 of 6
\\Srv-fichiers\data_clients\CAI\Skinceuticals\Livraisons\INT_EN\2018_08_14_Updates_Re-designed_Product_Pages_INT_EN_29335\Images 2 of 6
\\Srv-fichiers\data_clients\CAI\Skinceuticals\Livraisons\INT_EN\2018_08_14_Updates_Re-designed_Product_Pages_INT_EN_29335\Images 2 of 6

Prevent

C E Ferulic ®

Vitamine C serums

Vraag hier een gratis sample aan!

Geavanceerde bescherming tegen schadelijke vrije radicalen dat lipiden optimaliseert

HUIDTYPESNormaal, Droog,

HUIDCONDITIESHuidveroudering, Dehydratatie,

100% authenticity guaranteed

Zorg ervoor dat jouw
SkinCeuticals-producten
altijd authentiek zijn.
Meer informatie

Je huid verdient veilige, effectieve formuleringen. Koop altijd echte SkinCeuticals-producten. Zorg ervoor dat jouw SkinCeuticals-producten authentiek zijn door te kopen bij een erkende verkoper. Meer informatie.

Product details

C E Ferulic bevat een synergetische antioxidantcombinatie van 15% pure vitamine C (L-ascorbinezuur), 1% pure vitamine E (alfa-tocoferol) en 0,5% ferulinezuur voor een verbeterde bescherming tegen atmosferische huidveroudering – omgevingsschade en vroegtijdige tekenen van huidveroudering veroorzaakt door vrije radicalen uit UVA/UVB-straling, infraroodstraling (IRA) en luchtvervuiling. C E Ferulic heeft niet alleen een antioxidanten-werking maar verbetert ook de aanblik van huidveroudering en fotoveroudering, van lijntjes en rimpels en gaat het verlies van stevigheid tegen, terwijl het de teint verheldert.

 • Biedt geavanceerde bescherming door schadelijke vrije radicalen te neutraliseren
 • Geeft zichtbare anti-rimpel verbetering, zoals de aanblik van lijntjes en rimpels en het verlies van stevigheid en maakt de teint helderder
 • Eenmaal in de huid opgenomen, blijft dit vitamine C serum gedurende minimaal 72 uur effectief
 • Geschikt voor de normale en droge huid
 • Bewezen geschikt te zijn voor gebruik na een laserbehandeling. Raadpleeg echter altijd een huidspecialist voor persoonlijk advies na een cosmetische ingreep

Gebruiksadvies

’s Morgens na de reiniging 4 à 5 druppels aanbrengen op een droog gezicht, hals en borst vóór andere anti-rimpel verzorging.
\\Srv-fichiers\data_clients\CAI\Skinceuticals\Livraisons\INT_EN\2018_08_14_Updates_Re-designed_Product_Pages_INT_EN_29335\Visuels

Zichtbare resultaten

In een klinisch onderzoek van 16 weken uitgevoerd bij 50 blanke mannelijke en vrouwelijke proefpersonen in de leeftijd 40-60 jaar toonde C E Ferulic zichtbare resultaten bij huidverouderingskenmerken zoals lijntjes, rimpels en huidverslapping terwijl het tevens de roodheid van de huid, huidtextuur en algehele helderheid van de huid verbeterde. Voor gecontroleerde resultaten gebruikten de proefpersonen dagelijks de Gentle Cleanser en Ultimate UV Defense SPF 30, en indien nodig de Emollience moisturizer.

Zie protocolVermindert het optreden van DNA-mutaties die gepaard gaan met de vorming van huidkanker.

\\SRV-PUBLIC-2015\Applications\Site-SkinCeuticals\Portail\Deploy\Resources\INT_EN\images\beforeAfter
Voor
\\SRV-PUBLIC-2015\Applications\Site-SkinCeuticals\Portail\Deploy\Resources\INT_EN\images\beforeAfter
Na

Wetenschap & bewijs

Onderzoek toont aan dat specifieke combinaties antioxidanten, in de juiste samenstelling, synergetisch werken en betere resultaten bieden dan elke antioxidant apart.

C E Ferulic wordt uitvoerig besproken in 6 gerenommeerde wetenschappelijke tijdschriften. Het is een vitamine C serum samengesteld door het Duke-antioxidantpatent. Het Duke-antioxidantpatent staat garant voor een effectieve afgifte van vitamine C aan de huid. Voor een effectieve werking van een vitamine C serum moet het zijn samengesteld uit pure L-ascorbinezuur (vitamine C) bij een zure pH-waarde tussen de 2,0 en 3,5 en een concentratie hebben tussen de 10% en 20%. Dit is het enige merk dat antioxidanten samenstelt volgens deze parameters.

\\Srv-fichiers\data_clients\CAI\Skinceuticals\Livraisons\INT_EN\2018_08_14_Updates_Re-designed_Product_Pages_INT_EN_29335\Visuels

Belangrijkste ingrediënten

  Reviews

  Algehele beoordeling

  note5/5

  124 reviews

  Login

  Del Corral

  • Locatie : Den haag
  • Leeftijd : 25-34 jaren

  beoordeling5/5

  Echt een aanrader

  Ik ben blij met mijn nieuwe C E Ferulic serum van Skinceuticals. Ik heb veel vitamin C serums geprobeerd maar deze is echt top.

  Benedict

  • Locatie : Groningen
  • Leeftijd : 25-34 jaren

  beoordeling5/5

  Prima product!

  Na een paar weken ben ik een grote fan van het serum. Mijn huid is beter and niet meer zo droog. Jammer dat het bijna leeg is.

  Ingyen

  • Locatie : almere
  • Leeftijd : 30-39 jaren

  beoordeling4/5

  Ik voel direct het effect

  Ik voel direct het effect. Het kietelt mijn gezicht. Ik neem aan dat het van de vitamine C komt. Een paar druppels zijn voldoende.

  Marianne

  • Locatie : Rotterdam
  • Leeftijd : 55-64 jaren

  beoordeling5/5

  Kan niet meer zonder

  De lichte vloeibare emulsie geeft je huid een ongelofelijke hydratatie boost en een waanzinnige glow die je huid echt doet stralen. De donkere pigmentatie vlek op mijn wang oogt zoveel lichter en de lijntjes in mijn gezicht zijn zoveel zachter.

  Alana

  • Locatie : Loon op zand
  • Leeftijd : 18-24 jaren

  beoordeling5/5

  Geweldig, beste vitamine c serum ever!

  Heb na de tester meteen een full size besteld en ben nog nooit zo tevreden over een vitamine c serum geweest. Zeker een blijvertje.

  Yvonne

  • Locatie : Voorschoten
  • Leeftijd : 60-69 jaren

  beoordeling4/5

  Mooi glanzend huidje na het smeren.

  Het geeft een mooie Glow, wat ik zo graag wil. Weet nog niet of het echt een verstevigend effect heeft. Ga zeker het product aanschaffen. Het ruikt niet echt lekker. Maar de Glow is perfect!

  Meer reviews

  Skin Ceuticals

  Your browser isn't supported

  You can download a new browser :

  Firefoxgoogle chromeoperainternet explorer