Hoofdinhoud

HUIDVERZORGINGSINGREDIËNTEN OVERZICHT

Ontdek de ingrediënten in onze huidverzorgingsformules. Lees meer over onze ingrediënten, van baicaline tot zinkoxide en ontdek hoe elk ingrediënt specifieke huidproblemen verhelpt.

SKINCARE INGREDIËNTEN 

Ontdek de ingrediënten in onze huidverzorgingsformules. Lees meer over onze ingrediënten,
van baicaline tot zinkoxide en ontdek hoe elk ingrediënt specifieke huidproblemen verhelpt.

ALFABETISCH WEERGEVEN

AERATED SILICA

Waarom Aerated Silica toevoegen aan je huidverzorgingsroutine?
Dit synthetisch afgeleide ingrediënt staat bekend als airlicium en kan tot 15x zijn gewicht aan olie absorberen om de huidteint te helpen matteren.

ALGENEXTRACTEN

Waarom algenextracten toevoegen aan je huidverzorgingsroutine?
Algen verwijzen naar een eenvoudige groep aquatische organismen die in staat zijn tot fotosynthese. Van sommige algenextracten is aangetoond dat ze verzachtend en kalmerend werken en verschillende voedingsstoffen aan de huid kunnen afgeven.
Aanbevolen in: Daily Moisture

ARTEMIA SALINA

Waarom Artemia Salina toevoegen aan je huidverzorgingsroutine?
Dit planktonextract helpt het natuurlijke afweersysteem en de weerstand van de huid tegen UV- en hittestress te versterken.

AVOBENZON

Waarom Avobenzone toevoegen aan je huidverzorgingsroutine?
Deze in olie oplosbare organische verbinding wordt voornamelijk gebruikt in zonnebrandcrèmes om het volledige spectrum van UVA-stralen te absorberen. Avobenzone wordt vaak gebruikt in combinatie met andere zonnebrandingrediënten zoals octocrylene.

AZELAÏNEZUUR

Waarom azelaïnezuur toevoegen aan je huidverzorgingsroutine?
Azelaïnezuur, een echt multitasking huidverzorgingsingrediënt, is een van nature voorkomende molecule waarvan is ontdekt dat het antioxiderende en andere heilzame eigenschappen heeft. Azelaïnezuur kan helpen bij het verbeteren van verkleuringen, een heldere huid en andere huidimperfecties.
Aanbevolen in: Phyto A+ Brightening

BOSBESSENEXTRACT

Waarom bosbessenextract toevoegen aan je huidverzorgingsroutine?
Bosbessenextract is een natuurlijk antioxidant dat de huidmatrix helpt versterken en rimpels en verslapping helpt voorkomen.
Aanbevolen in: A.G.E. Interrupter Advanced, A.G.E. Advanced Eye

CERAMIDEN

Waarom ceramiden toevoegen aan je huidverzorgingsroutine?
Ceramiden zijn wasachtige lipidemoleculen die van nature aanwezig zijn in de hoornlaag, de buitenste laag van de huid, en die een sleutelrol spelen in de lipidenbarrièrefunctie van de huid. Ceramiden werken synergetisch om de hydratatie van de huid te verhogen en een optimale barrièrefunctie te bevorderen. SkinCeuticals ceramiden zijn synthetisch geformuleerd om bio-identiek te zijn aan de natuurlijke ceramiden van de huid.
Aanbevolen in: Triple Lipid Restore 2:4:2


CITROENZUUR

Waarom citroenzuur toevoegen aan je huidverzorgingsroutine?
Dit alfahydroxyzuur, dat van nature voorkomt in citrusvruchten, helpt de celvernieuwing te bevorderen om de huid te exfoliëren en glad te maken. Het kan ook fungeren als conserveermiddel in formules om de stabiliteit te beschermen.
Aanbevolen in: Blemish + Age Defense

DIOÏNEZUUR

Waarom dioïnezuur toevoegen aan je huidverzorgingsroutine?
Dioïnezuur, dat van nature voorkomt in verschillende dierlijke en plantaardige vetten en oliën, helpt overtollig talg te verminderen en vermindert tegelijkertijd P.acnes bacteriën. Van dit ingrediënt is ook aangetoond dat het de zichtbaarheid van een ongelijkmatige teint verbetert. SkinCeuticals gebruikt alleen plantaardig dioic acid in haar formules.
Aanbevolen in: Blemish + Age Defense


DIPOTASSIUM GLYCYRRHIZATE

Waarom Dipotassium Glycyrrhizate toevoegen aan je huidverzorgingsroutine? Dipotassium glycyrrhizate (zoethoutwortelextract) is het belangrijkste bestanddeel van zoethoutwortel. Dit krachtige ingrediënt staat bekend om zijn vermogen de huidtint te helpen egaliseren en het is aangetoond dat het hyaluronzuur in de huid helpt behouden.
Aanbevolen in: H.A. Intensifier serum (H.A.)

ELLAGINEZUUR

Waarom Ellaginezuur toevoegen aan je huidverzorgingsroutine?
Een natuurlijk voorkomende polyfenol antioxidant die voorkomt in fruit en bessen en waarvan is aangetoond dat het helpt huidverkleuringen te verminderen.

FERULINEZUUR

Waarom ferulinezuur toevoegen aan je huidverzorgingsroutine?
Ferulinezuur neutraliseert vrije radicalen en vult de antioxiderende voordelen van vitamine C en E aan voor zichtbare veroudering. Deze krachtige antioxidant komt voor in de celwanden van planten zoals tarwe, rijst, pinda's, sinaasappels en appels.
Aanbevolen in: C E Ferulic® met 15% L-ascorbinezuur, Phloretin CF® met Ferulinezuur, AOX+ Eyegel, Silymarin CF

FYTINEZUUR

Waarom fytinezuur toevoegen aan je huidverzorgingsroutine? Dit krachtige ingrediënt, dat van nature voorkomt in peulvruchten en zaden, heeft een dubbele werking: het exfolieert en verheldert de huid. Het helpt de impact van huidvervuilers die dofheid kunnen veroorzaken tegen te gaan en bevordert een heldere en stralende huid.
Aanbevolen in: Glycolic 10 Renew Overnight

GLAUCINE

Waarom Glaucine toevoegen aan je huidverzorgingsroutine?
Glaucine, afkomstig van de gele papaverplant, is een alkaloïde verbinding die een essentiële rol speelt op de huid, onder andere door de weerstand tegen zichtbare tekenen van veroudering te ondersteunen. Van dit ingrediënt is aangetoond dat het enzymen remt die de ondersteunende eiwitten aantasten die verantwoordelijk zijn voor een gezonde en jeugdig uitziende huid.
Aanbevolen in: Tripeptide-R Neck Repair

GLYCERINE

Waarom glycerine toevoegen aan je huidverzorgingsroutine?
Dit krachtige bevochtigingsmiddel, dat synthetisch is afgeleid of van nature voorkomt in de lipiden van dieren en groenten, heeft waterbindende eigenschappen die helpen bij een intense hydratatie. SkinCeuticals gebruikt alleen plantaardige bronnen van glycerine in haar formules.
Aanbevolen in: Metacell Renewal B3

GLYCOLZUUR

The Gold Standard for Glowing Skin
Geprezen als de gouden standaard in chemische peeling, is glycolzuur het kleinste alfahydroxyzuur (AHA). Dit krachtige ingrediënt staat bekend om zijn vermogen om de huid gelijkmatig te exfoliëren door celvernieuwing te bevorderen en zo fijne lijntjes, de textuur, teint en glans van de huid te verbeteren. De glycolzuurformules van SkinCeuticals zijn verkrijgbaar in cleansers, serums, toners of crèmes en bieden een effectieve oplossing voor verschillende huidproblemen, zoals dofheid, ongelijkmatige textuur en teint, puistjes en tekenen van huidveroudering.
Aanbevolen in: Glycolic Renewal Cleanser, Glycolic 10 Renew Overnight, Blemish + Age Defense

HOMOSALAAT

Waarom homosalaat toevoegen aan je huidverzorgingsroutine?
Deze niet-sensibiliserende organische verbinding, ook bekend als homomenthylsalicylaat, wordt vaak aangetroffen in zonnebrandcrèmes. Het absorbeert brandende UVB-stralen.

HYALURONZUUR

Waarom hyaluronzuur toevoegen aan je huidverzorgingsroutine?
Hyaluronzuur is de natuurlijke vochtinbrenger van het lichaam, waardoor het een uitstekende vochtinbrenger is wanneer het plaatselijk wordt aangebracht. Deze krachtige natuurlijke bevochtiger biedt langdurige hydratatie om de textuur van de huid te verbeteren.
Aanbevolen in: Hyaluronic Acid Intensifier (H.A.), Retexturing Activator, Hydrating B5 Mask, Phyto Corrective Mask, Antioxidant Lip Repair

HYDROXYETHYLPIPERAZINE ETHAAN SULFONZUUR

Waarom Hydroxyethylpiperazine Ethaan Sulfonzuur toevoegen aan je huidverzorgingsroutine?
Dit aminosulfonzuurderivaat, dat bekend staat om zijn exfoliërende eigenschappen, werkt enzymatisch om de bindingen te helpen verbreken die dode cellen aan het huidoppervlak binden voor een gelijkmatige exfoliatie.
Aanbevolen in: Retexturing Activator

HYDROXYFENOXYPROPIONZUUR

Waarom Hydroxyfenoxypropionzuur toevoegen aan je huidverzorgingsroutine?
Een niet-giftige afgeleide van hydrochinon die helpt verkleuringen te vervagen en een ongelijkmatige teint te verbeteren.
Aanbevolen in: Retexturing Activator

HYDROXYETHYL UREA

Waarom hydroxyethyl urea toevoegen aan je huidverzorgingsroutine?
Dit synthetisch afgeleide bevochtigingsmiddel helpt het vochtgehalte van de huid aan te vullen en op peil te houden. Naast het krachtige hydraterende vermogen helpt het ook de celvernieuwing te bevorderen.
Aanbevolen in: Retexturing Activator

 

KOMBUCHA

Waarom kombucha toevoegen aan je huidverzorgingsroutine?
Dit natuurlijke ingrediënt is een bijproduct van het fermentatieproces van thee en staat erom bekend een gladde, stralende huid te helpen bevorderen.

KOMKOMMEREXTRACT

Waarom komkommerextract toevoegen aan je huidverzorgingsroutine?
Dit niet-sensibiliserende extract komt van nature voor in komkommers en bevat grote hoeveelheden vitamine C en aminozuren waarvan bekend is dat ze helpen de huid te voeden, hydrateren en kalmeren.
Aanbevolen in: Phyto Corrective Mask

KOJINEZUUR

Waarom Kojinezuur toevoegen aan je huidverzorgingsroutine?
Kojinezuur wordt op natuurlijke wijze geproduceerd door bepaalde schimmels en helpt de zichtbaarheid van verkleuringen en de helderheid van de huid te verbeteren.

L-ASCORBINEZUUR (VITAMINE C)

DE GOUDEN STANDAARD IN MILIEUBESCHERMING
Vitamine C (l-ascorbinezuur) wordt synthetisch gewonnen of van nature gevonden in fruit en groenten, en wordt geprezen om zijn krachtige antioxiderende werking. In zijn pure vorm helpt het vrije radicalen te neutraliseren om te beschermen tegen oxidatieve stress en biedt het zichtbare anti-aging voordelen. De vitamine C antioxidanten van SkinCeuticals zijn geschikt voor alle huidtypes en strikt geformuleerd voor een verbeterde werkzaamheid, absorptie en stabiliteit.
Aanbevolen in: C E Ferulic® with 15% L-ascorbic acid, Phloretin CF® with Ferulic Acid, AOX+ Eye Gel, Serum 10

LHA (CAPROLOYLSALICYLZUUR)

Dit lipo-hydroxyzuur, een afgeleide van salicylzuur, helpt de celvernieuwing te bevorderen via gerichte exfoliatie. Het is ook aangetoond dat het poriën ontstopt en het huidoppervlak verfijnt.
Aanbevolen in: Blemish + Age Defense


NATUURLIJK CHOLESTEROL

Waarom Natuurlijk Cholesterol toevoegen aan je huidverzorgingsroutine?
Cholesterol komt van nature voor in het lichaam en is een van de belangrijkste lipiden in de huid. In topische huidverzorgingsformules staat dit ingrediënt erom bekend dat het het herstel van de barrière in de ouder wordende huid versnelt. SkinCeuticals natuurlijke cholesterol is afkomstig van een gezuiverde isolatie van wolwas.
Aanbevolen in: Triple Lipid Restore 2:4:2

NIACINAMIDE (VITAMINE B3)

Waarom niacinamide (vitamine B3) toevoegen aan je huidverzorgingsroutine?
Niacinamide, ook bekend als vitamine B3, is een wateroplosbare vitamine die van nature voorkomt in gist, vlees, vis, melk, eieren, groene groenten, bonen en graanproducten. Het is aangetoond dat plaatselijke toepassing van niacinamide de vochtbarrière van de huid versterkt en verkleuring en vlekken vermindert.
Aanbevolen in: Metacell Renewal B3, Discoloration Defense

OCTISALAAT

Waarom Octisalaat toevoegen aan je huidverzorgingsroutine?
Dit in olie oplosbare, organische zonnefilteringrediënt, ook bekend als octylsalicylaat, beschermt de huid tegen het volledige spectrum van brandende UVB-stralen.

OCTOCRYLEEN

Waarom Octocryleen toevoegen aan je huidverzorgingsroutine?
Deze organische verbinding wordt veel gebruikt in zonnebrandformules en biedt effectieve UV-bescherming door brandende UVB-stralen te absorberen. Het heeft verzachtende eigenschappen en kan worden gebruikt als additief om de aard van lichtgevoelige ingrediënten te helpen behouden.

OLIJFBLADEXTRACT

Waarom Olijfbladextract toevoegen aan je huidverzorgingsroutine?
Dit verzachtende plantenextract is afkomstig van olijfbladeren en is rijk aan antioxidanten, waaronder oleuropeïne en hydroxytyrosol. De hydraterende eigenschappen maken het heilzaam voor droge huidtypes.
Aanbevolen in: Phyto Corrective Mask

OPTISCHE VERSTROOIERS

Waarom optische verstrooiers toevoegen aan je huidverzorgingsroutine?
Optische verstrooiers zijn ontworpen om licht te weerkaatsen en te heroriënteren en helpen het licht gelijkmatig over een oppervlak te verspreiden. In huidverzorging verspreiden optische verstrooiers licht om de zichtbaarheid van huidonvolmaaktheden of ongelijkmatige teint rond de ogen te helpen minimaliseren.
Aanbevolen in: A.G.E. Advanced Eye

PHLORETIN

Waarom Phloretin toevoegen aan je huidverzorgingsroutine?
Dit in olie oplosbare, organische zonnefilteringrediënt beschermt de huid tegen het volledige spectrum van brandende UVB-stralen.
Aanbevolen in: Phloretin CF , AOX+ Eye Gel

PHYTOSPHINGOSINE

Waarom phytosphingosine toevoegen aan je huidverzorgingsroutine?
Dit ceramidederivaat helpt het natuurlijke barrièreherstelproces van de huid te bevorderen.
Aanbevolen in: A.G.E. Interrupter Advanced

PROXYLANE™

Waarom Proxylane™ toevoegen aan je huidverzorgingsroutine?
Deze gepatenteerde molecule, afkomstig uit beukenhout via een milieuefficiënt proces, helpt de huidmatrix te ondersteunen en herstelt het vochtgehalte van de huid. Proxylane is gemakkelijk biologisch afbreekbaar, niet bioaccumuleerbaar en niet ecotoxisch.
Aanbevolen in: A.G.E. Interrupter Advanced, A.G.E. Advanced Eye,A.G.E. Interrupter Advanced, A.G.E Advanced Eye

PAARSE RIJSTEXTRACT

Waarom paarse rijstextract toevoegen aan je huidverzorgingsroutine?
Dit extract is afgeleid van het zaad van oryza sativa linne, een rijstsoort uit China, en helpt het hyaluronzuurgehalte in de huid te behouden.
Aanbevolen in: Hyaluronic Acid Intensifier (H.A.)


RESVERATROL

Waarom resveratrol toevoegen aan je huidverzorgingsroutine?
Resveratrol staat bekend als de langlevende molecule en is afkomstig van druivenschil, bosbessen, frambozen en verschillende planten, waaronder duizendknoop. Het staat bekend om zijn krachtige antioxiderende en anti-verouderingseigenschappen, waaronder het versterken van het natuurlijke antioxidante afweersysteem van de huid om vrije radicalen te neutraliseren.
Aanbevolen in: Resveratrol B E

RETINOL

Waarom Retinol toevoegen aan je huidverzorgingsroutine?
Retinol is een vorm van vitamine A (retinoïnezuur) waarvan klinisch is bewezen dat het de zichtbaarheid van een ouder wordende huid helpt verbeteren. Retinol helpt bij het verbeteren van een ongelijkmatige teint, bevordert de celvernieuwing en verbetert de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels.
Aanbevolen in: Retinol 0.3, Tripeptide-R Neck Repair

SALICYLZUUR

Waarom salicylzuur toevoegen aan je huidverzorgingsroutine?
Salicylzuur is een heilzaam ingrediënt voor mensen met een vette en acnegevoelige huid en andere huidproblemen. Dit bètahydroxyzuur helpt de huid exfoliëren en poriën te verfijnen, terwijl het de vorming van acne vermindert als het in de juiste concentratie wordt gebruikt.
Aanbevolen in: Blemish + Age Defense

SILYMARIN

Silymarin, een krachtig, natuurlijk huidverzorgingsingrediënt, biedt antioxidanten en vermindert lipide peroxidatie, wat kan leiden tot puistjes.
Aanbevolen in: Silymarin CF

SULFONZUUR (HEPES)

Waarom sulfonzuur (HEPES) toevoegen aan je huidverzorgingsroutine?
Dit synthetisch afgeleide zuur activeert natuurlijke enzymen in de huid om de bindingen te verbreken die dode huidcellen aan het oppervlak binden voor een gelijkmatige exfoliatie.
Aanbevolen in: Simply Clean

SYMWHITE®

EEN EFFECTIEF INGREDIËNT VOOR EEN STRALENDE, EGALE HUID
SymWhite® is een krachtig huidverzorgingsingrediënt dat de huid verheldert. SymWhite® is beschikbaar in de CUSTOM D.O.S.E formules van SkinCeuticals en kan helpen bij het verbeteren van verkleuringen en een ongelijkmatige teint.

TIJMEXTRACT

Waarom tijmextract toevoegen aan je huidverzorgingsroutine?
Dit botanische extract komt van nature voor in de bladeren en bloemen van de tijmplant en bevat veel thymol, dat bekend staat om zijn anti-septische en huidverzachtende eigenschappen.
Aanbevolen in: Phyto Corrective Mask

TITANIUMDIOXIDE

Waarom titaniumdioxide toevoegen aan je huidverzorgingsroutine?
Titaandioxide is een natuurlijk mineraal dat wordt gebruikt als een minerale UV-filter. Dit belangrijke zonnebrandingrediënt vormt een barrière op de huid om UVA- en UVB-stralen te reflecteren en te helpen beschermen.

TRANEXAMINEZUUR

De sleutel tot het aanpakken van hardnekkige verkleuringen
Tranexaminezuur wordt veel gebruikt in de dermatologie om huidverkleuringen tegen te gaan. Het is een krachtig ingrediënt dat bekend staat om zijn vermogen om de huidtint te verhelderen en verkleuringen zichtbaar te maken.
Aanbevolen in: Discoloration Defense

TRANSLUCENT COLOR SPHERES

Waarom Translucent Color Spheres toevoegen aan je huidverzorgingsroutine?
Deze kleurversterkende technologie bestaat uit ijzeroxide bolletjes die de natuurlijke teint van de huid versterken en de huid laten stralen, terwijl ze een universele tint hebben voor de meeste huidtinten.

TRICHLOORAZIJNZUUR

Waarom kiezen voor een Trichloorazijnzuur (TCA) Peel?
TCA wordt vaak gebruikt voor chemische peelings en is veelzijdig voor verschillende huidtypes en -tinten. Om erachter te komen of een TCA peeling geschikt is voor jou, kun je het beste contact opnemen met je huidspecialist.

TRI-PEPTIDE

Waarom Tri-Peptide toevoegen aan je huidverzorgingsroutine?
Peptiden zijn verbindingen die bestaan uit twee of meer gekoppelde aminozuren (natuurlijke eiwitten). Het aantal aminozuren waaruit een peptide bestaat, bepaalt of het een di-peptide (2 peptiden), tri-peptide (3 peptiden) of meer is. In topische huidverzorgingsformules is aangetoond dat sommige peptiden helpen bij het bieden van anti-verouderingsvoordelen.
Aanbevolen in: Metacell Renewal B3, Tripeptide-R Neck Repair


VITAMINE B5

Waarom vitamine B5 toevoegen aan je huidverzorgingsroutine?
Deze essentiële voedingsstof, ook bekend als pantotheenzuur en van nature te vinden in onder andere zalm, avocado's, zonnebloempitten en broccoli, helpt het natuurlijke herstelproces van de huidbarrière te bevorderen. SkinCeuticals gebruikt alleen plantaardige bronnen van vitamine B5 in haar formules.
Aanbevolen in: Hydrating B5 Gel, Hydrating B5 Mask

VERLUCHT SILICA

Waarom Aerated Silica toevoegen aan je huidverzorgingsroutine?
Dit synthetisch afgeleide ingrediënt staat bekend als airlicium en kan tot 15x zijn gewicht aan olie absorberen om de huidteint te helpen matteren.

VITAMINE E (ALFA TOCOFEROL)

Waarom vitamine E (alfa-tocoferol) toevoegen aan je huidverzorgingsroutine?
Deze krachtige antioxidant is de meest voorkomende, pure vorm van vitamine E en kan synthetisch worden gewonnen of op natuurlijke wijze uit verschillende voedingsmiddelen, waaronder plantaardige oliën. Alfatocoferol speelt een belangrijke rol bij het neutraliseren van vrije radicalen, het hydrateren van de huid en het verbeteren van de zichtbaarheid van huidveroudering.
Aanbevolen in: C E Ferulic® with 15% L-ascorbic acid, Resveratrol B E, Daily Moisture

VETZUUR

Waarom vetzuren toevoegen aan je huidverzorgingsroutine?
Vetzuren komen van nature voor in verschillende dierlijke en plantaardige bronnen, waaronder vis, zaden en noten. Ze helpen bij de structurele integriteit van huidlipiden om de algehele lipidenbalans te optimaliseren. SkinCeuticals gebruikt alleen plantaardige bronnen van vetzuren in haar formules.
Aanbevolen in: Triple Lipid Restore 2:4:2
ZINKOXIDE (Z-COTE®)

Waarom zinkoxide (Z-Cote®) toevoegen aan je huidverzorgingsroutine?
Zinkoxide is een natuurlijk mineraal dat wordt gebruikt als UV-filter. Dit belangrijke zonnebrandingrediënt vormt een barrière op de huid om UVA- en UVB-stralen te reflecteren en te helpen beschermen. Zinkoxide biedt een sterke bescherming over het hele UVA-spectrum en de verdelende eigenschappen zorgen voor een gelijkmatige verdeling zonder een witmakend effect.

ACNE BIJ VOLWASSENEN

Acne kan op elke leeftijd voorkomen en kan de vorm aannemen van mee-eters, mee-eters of puistjes op het gezicht en lichaam. De acneproducten van SkinCeuticals bestaan uit reinigers, antioxidantserums, gerichte behandelingen en meer. Ze zijn samengesteld om poriën vrij te houden, het uiterlijk van bestaande en vroegere puistjes te verbeteren en een heldere, gezond uitziende teint te bevorderen.

ONTDEK PRODUCTEN VOOR ACNE BIJ VOLWASSENEN

VOCHTARME HUID

Een vochtarme huid heeft een tekort aan water, wat kan leiden tot droogheid en jeuk, maar ook tot fijne lijntjes en een doffe uitstraling. SkinCeuticals biedt geavanceerde huidverzorgingsproducten die het gezonde uiterlijk van de vochtarme huid herstellen door het hydratatieniveau aan te vullen en de huidbarrière te versterken om vochtverlies te helpen voorkomen.

ONTDEK PRODUCTEN VOOR DE VOCHTARME HUID


WALLEN EN KRINGEN & ONDER DE OGEN

Donkere kringen en wallen onder de ogen kunnen op elke leeftijd een probleem vormen en het gevolg zijn van erfelijkheid, veroudering, schade door de zon, leefgewoonten en nog veel meer. De geavanceerde huidverzorgingsproducten van SkinCeuticals voor wallen en donkere kringen onder de ogen kunnen helpen de huid te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf en leeftijdgerelateerde veranderingen in de oogcontouren te voorkomen, terwijl wallen en verkleuringen zichtbaar worden verbeterd.

ONTDEK PRODUCTEN VOOR WALLEN & EN KRINGEN ONDER DE OGEN

FIJNE LIJNTJES EN RIMPELS

Het is nooit te vroeg om te beginnen met een anti-aging huidverzorgingsregime en de meest voorkomende zichtbare tekenen van veroudering zijn fijne lijntjes en rimpels, verkleuring van de huid, verlies van stevigheid en elasticiteit en een toename van droge en gevoelige huid. Terwijl het beschermen van de huid tegen weersinvloeden de ontwikkeling van fijne lijntjes en rimpels kan helpen vertragen, kunnen de geavanceerde antiverouderingsproducten van SkinCeuticals de zichtbare leeftijdgerelateerde veranderingen helpen verbeteren.

ONTDEK PRODUCTEN VOOR LIJNTJES & EN RIMPELS


ROODHEID

Zichtbare roodheid van de huid kan verschijnen als vlekkerigheid, blozen of geïsoleerde vlekken. Factoren die een naar roodheid neigende huid beïnvloeden zijn onder andere gevoeligheid voor bepaalde huidverzorgingsingrediënten, lichaamsbeweging, blootstelling aan extreme weersomstandigheden en onderliggende huidaandoeningen. SkinCeuticals biedt wetenschappelijk bewezen formules die de naar roodheid neigende huid kalm en comfortabel helpen houden terwijl ze de zichtbare roodheid van de huid minimaliseren.

ONTDEK PRODUCTEN VOOR DE NAAR ROODHEID NEIGENDE HUID

GEVOELIGE HUID

Een gevoelige huid kan het gevolg zijn van genetische aanleg of van een reactie op bepaalde huidverzorgingsingrediënten, geurstoffen, chemicaliën, stress en omgevingsfactoren zoals extreme hitte of kou. De geavanceerde huidverzorgingsproducten van SkinCeuticals voor de gevoelige huid zijn samengesteld om de symptomen van een gevoelige huid, zoals roodheid, een branderig gevoel en prikken, te kalmeren, te verzachten en te minimaliseren.

ONTDEK PRODUCTEN VOOR DE GEVOELIGE HUID


HUIDVERKLEURING

Huidverkleuring en een ongelijkmatige teint zijn veel voorkomende huidproblemen die worden veroorzaakt door een overmatige en ongelijkmatige verdeling van melanine, het pigment dat de huid zijn kleur geeft. Factoren zoals genetica, geschiedenis van blootstelling aan de zon, hormonale schommelingen en acne kunnen leiden tot huidverkleuringen. Huidverkleuringen zien er bij verschillende huidtypes en huidtinten anders uit en kunnen de vorm aannemen van een algehele ongelijkmatige huidtint, bruine vlekken of geïsoleerde donkere vlekken. Ontdek de beste producten van SkinCeuticals om de zichtbaarheid van huidverkleuringen te verbeteren door de huid te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf, dode huidcellen te verwijderen en bestaande huidverkleuringen te corrigeren.

ONTDEK PRODUCTEN VOOR HUIDVERKLEURINGEN

ONTDEK UW SKINCEUTICALS ROUTINE

VUL ONZE QUIZ IN OM EEN HUIDVERZORGINGSROUTINE TE VINDEN DIE HET BESTE BIJ U PAST.

Orientatiebericht
Draai uw apparaat voor de beste ervaring