Welkom, leuk dat je je wilt aanmelden voor de SkinCeuticals-nieuwsbrief!

Zo blijf je altijd op de hoogte van alle nieuwtjes van ons merk!

Sluiten

Meld aan of registreer

Heb je nog geen account?

Registreer>

SkinCeuticals - geavanceerde huidverzorging ondersteund door wetenschap

Vind een huidverzorgingsprofessional

Retinol 1.0

Correct

Retinol 1.0

Retinol crèmes

Een hoge concentratie (1%) pure retinol crème voor ervaren retinol-gebruikers. Vermindert de zichtbaarheid van tekeken van huidveroudering en de poriën en minimaliseert onzuiverheden.

HUIDTYPESNormaal, Vet, Gemengd,

HUIDCONDITIESHuidveroudering,

100% authenticity guaranteed

Zorg ervoor dat jouw
SkinCeuticals-producten
altijd authentiek zijn.
Meer informatie

Je huid verdient veilige, effectieve formuleringen. Koop altijd echte SkinCeuticals-producten. Zorg ervoor dat jouw SkinCeuticals-producten authentiek zijn door te kopen bij een erkende verkoper. Meer informatie.

Product details

Retinol 1.0 is ideaal voor problematische (onzuivere) en door de zon beschadigde, verouderende huid die al gewend is aan de Retinol 0.5. 
Geformuleerd met de hoogste concentratie van 1.0% pure retinol heeft deze nachtcrème een stabiele en slow-release technologie waardoor de huid geleidelijk een afgifte krijgt van de 1.0% pure retinol. Het is bewezen dat Retinol 1.0 werkt op de zichtbaarheid van fijne lijntjes, rimpels en pigmentatie en tegelijkertijd leidt tot minder onzuiverheden en minder zichtbare poriën. 
 • Ondersteunt celvernieuwing
 • Vermindert de zichtbaarheid van fijne lijntjes, rimpels, pigmentatie, poriën en onzuiverheden
 • Geformuleerd om zo min mogelijk irritatie te veroorzaken (veelvoorkomend bij gebruik bij van retinol)
 • Geavanceerde verpakking om de krachtigheid van de retinol te bewaken
 • Ideaal voor de huid die al is voorbereid met Retinol 0.5

Gebruiksadvies

 • Breng ’s avonds een druppel van de nachtcrème aan op de schone huid en vermijd daarbij de huid rond de ogen. Voor het beste resultaat, minstens 30 minuten wachten alvorens andere huidverzorgingsproducten aan te brengen. Beperk in het begin het gebruik tot één of twee keer per week en laat de frequentie geleidelijk aan toenemen, afhankelijk van de tolerantie van de huid.

  Vanwege de hoge concentratie retinol eerst uw huidspecialist raadplegen.

  Door retinol wordt de huid gevoeliger voor zonlicht. Bij gebruik van dit product altijd een hoge breedspectrum zonnebrandcrème gebruiken.

  Het gebruik van retinol wordt afgeraden bij zwangeren, vrouwen die borstvoeding geven of vrouwen die zwanger willen raken. 

\\Srv-fichiers\data_clients\CAI\Skinceuticals\Livraisons\INT_EN\2018_08_14_Updates_Re-designed_Product_Pages_INT_EN_29335\Visuels

Wetenschap & bewijs

Retinol-crème is ontwikkeld voor een optimale doeltreffendheid en stabiliteit. Samengesteld met hoge concentraties pure retinol en verbeterd met stabiliserende en verzorgende eigenschappen om te zorgen voor optimale doeltreffendheid waarbij ongewenste bijwerkingen tot een minimum beperkt blijven.

\\Srv-fichiers\data_clients\CAI\Skinceuticals\Livraisons\INT_EN\2018_08_14_Updates_Re-designed_Product_Pages_INT_EN_29335\Visuels

Belangrijkste ingrediënten

  Skin Ceuticals

  Your browser isn't supported

  You can download a new browser :

  Firefoxgoogle chromeoperainternet explorer