Welkom, leuk dat je je wilt aanmelden voor de SkinCeuticals-nieuwsbrief!

Zo blijf je altijd op de hoogte van alle nieuwtjes van ons merk!

Sluiten

Meld aan of registreer

Heb je nog geen account?

Registreer>

SkinCeuticals - geavanceerde huidverzorging ondersteund door wetenschap

Vind een huidverzorgingsprofessional

INGREDIËNTENWOORDENBOEK

Aerated silica

Bekend als airlicium, kan dit synthetisch verkregen ingrediënt tot 15x zijn gewicht aan olie absorberen om de huid te helpen matteren.

Gevonden in

Oil Shield UV Defense SPF 50

Algenextracten

Algen verwijzen naar een eenvoudige groep van waterorganismen die in staat is om fotosynthese uit te voeren. In huidverzorging is aangetoond dat sommige algenextracten fungeren als verzachtende en kalmerende ingrediënten die een verscheidenheid aan voedingsstoffen voor de huid kunnen afleveren.

Gevonden in

Daily Moisture

Artemia salina

Dit plankton-extract helpt de natuurlijke afweer en weerstand van de huid tegen UV- en hitte-geïnduceerde stress te stimuleren.

Gevonden in

Mineral Radiance UV Defense SPF 50

Baicalin

Een flavonoïde antioxidant afgeleid van de wortels van de baical skullcap plant, baïcalin is een krachtige antioxidant met kalmerende eigenschappen, waarvan is aangetoond dat het helpt de huid te beschermen tegen omgevingsinvloeden

Gevonden in

Resveratrol B E

Bosbessenextract

Een natuurlijke afgeleide antioxidant, remt de glycatie van collageen en elastine waardoor de huid soepel en flexibel blijft. BEschermt gezond, niet versuikerd (geglyceerd) collageen tegen afbraak en voorkomt de verschijning van rimpels en verslapping.

Gevonden in

A.G.E. Eye Complex | A.G.E. Interrupter

Ceramiden

Ceramiden zijn wasachtige, lipidemoleculen die van nature aanwezig zijn in het stratum corneum en die een sleutelrol spelen in de barrièrefunctie van huidlipiden. Bij topicale toepassing werken ceramiden synergetisch samen om de hydratatie van de huid te bevorderen en een optimale barrièrefunctie te bevorderen. SkinCeuticals-ceramiden zijn synthetisch geformuleerd om bio-identiek te zijn aan de natuurlijke ceramiden van de huid.

Gevonden in

Triple Lipid Restore 2:4:2

Citroenzuur

Dit alfa-hydroxyzuur, van nature aanwezig in citrusvruchten, helpt de celvernieuwing te bevorderen en de huid glad te maken. Het kan ook fungeren als conserveermiddel in formuleringen om de stabiliteit te beschermen.

Gevonden in

Blemish + Age Defense

Dioiczuur

Van nature te vinden in verschillende plantaardige vetten en oliën, helpt dioiczuur overtollig talg te verminderen en tegelijkertijd P.acnes-bacteriën te verminderen. Van dit ingrediënt is ook aangetoond dat het de zichtbaarheid van ongelijkmatige teint vermindert.. SkinCeuticals maakt alleen gebruik van plantaardig afgeleid dioiczuur in zijn formuleringen.

Gevonden in

Blemish + Age Defense

Doorschijnende kleurbolletjes

Bestaat uit ijzeroxide bollen - deze technologie verbetert de natuurlijke huidskleur en verbetert de uitstraling terwijl het zorgt voor een universele tint voor de meeste huidtinten.

Gevonden in

Mineral Radiance UV Defense SPF 50

Ellaginezuur

Een van nature voorkomende polyfenol-antioxidant die voorkomt in fruit en bessen waarvan is aangetoond dat deze de zichtbaarheid van huidverkleuring helpen verminderen.

Gevonden in

advanced pigment corrector

Ferulinezuur

Een krachtig antioxidant dat wordt aangetroffen in de celwanden van planten zoals tarwe, rijst, pinda's, sinaasappels en appels. Ferulinezuur neutraliseert de vrije radicalen en vult de antioxidante voordelen van vitamine C en E aan voor zichtbare anti-aging voordelen

Gevonden in

C E Ferulic ® | Phloretin CF

Floretine

Afgeleid van appels en de wortelschors van fruitbomen inclusief peer en grapefruit. Deze antioxidant neutraliseert schadelijke vrije radicalen en verbetert de ongelijkmatige teint

Gevonden in

AOX+ Eye Gel | Phloretin CF

Fytinezuur

Van nature aanwezig in peulvruchten en zaden, dit krachtige ingrediënt biedt exfoliatie en huidverhelderende effecten. Het helpt de impact van huidbeschadigers te verminderen die dofheid kunnen veroorzaken, en bevordert daarmee de helderheid en de glans van de huid.

Gevonden in

Glycolic 10 Renew Overnight

Glycerine

Deze krachtige vochtinbrenger is synthetisch afgeleid of van nature aanwezig in de lipiden van dieren en groenten en heeft waterbindende eigenschappen die helpen intense hydratatie te bewerkstelligen. SkinCeuticals gebruikt alleen plantaardige bronnen van glycerine in haar formuleringen.

Gevonden in

Metacell Renewal B3 | Redness Neutralizer

Glycolzuur

Synthetisch verkregen of van nature gevonden in suikerriet, rode biet, druiven en ander fruit. Dit alfa-hydroxyzuur helpt de natuurlijke afschilfering van de huid te vergemakkelijken en minimaliseert de opbouw van dode huidcellen om het uiterlijk van de huidskleur en textuur te verbeteren.

Gevonden in

Glycolic 10 Renew Overnight | Blemish + Age Defense | Blemish + Age Toner | Hydrating B5 Masque

Hyaluronzuur

Een natuurlijke vochtinbrenger die in staat is om 1000 keer zijn eigen gewicht in water vast te houden. Hyaluronzuur is de natuurlijke hydratator van het lichaam, waardoor het een uitstekende vochtinbrengende crème is bij topicale toepassing.

Gevonden in

Phyto Corrective Masque | Retexturing Activator | Phyto Corrective | Hydrating B5

Hydroxyethylpiperazine ethaansulfonzuur

Herkend om zijn exfoliërende eigenschappen, werkt dit aminosulfonzuurderivaat enzymatisch om de bindingen te helpen verbreken die dode cellen aan het oppervlak van de huid binden voor zelfs exfoliatie.

Gevonden in

Retexturing Activator

Hydroxyethylureum

Synthetisch derivaat. Deze vochtinbrenger helpt de vochtlevels van de huid aan te vullen en te handhaven. Naast zijn krachtige hydratatievermogen helpt het ook de celvernieuwing te bevorderen.

Gevonden in

Retexturing Activator

Hydroxyphenoxy propionic acid

Een niet-toxisch derivaat van hydrochinon dat helpt om verkleuring te voorkomen en de ongelijkmatige teint te verbeteren.

Gevonden in

advanced pigment corrector

Kombucha

Als bijproduct van het thee-fermentatieproces is bekend dat dit van nature verkregen ingrediënt een gladde, stralende huid helpt bevorderen.

Gevonden in

Retexturing Activator

Komkommerextract

Dit niet-sensibiliserende extract, van nature te vinden in komkommers, heeft grote hoeveelheden vitamine C en aminozuren waarvan bekend is dat ze de huid helpen voeden, hydrateren en kalmeren.

Gevonden in

Phyto Corrective Masque | Phyto Corrective

L-ascorbinezuur (vitamine C)

Synthetisch afgeleid of van nature te vinden in citrusvruchten. L-ascorbinezuur wordt geprezen om zijn superieure antioxiderende voordelen. Deze uiterst krachtige vorm van pure vitamine C helpt bij het neutraliseren van vrije radicalen en helpt beschermen tegen oxidatieve stress terwijl het tegelijkertijd zichtbare anti-aging voordelen biedt.

Gevonden in

AOX+ Eye Gel | C E Ferulic ® | Phloretin CF | Serum 10 | Silymarin CF

LHA (caproloyl salicylzuur)

Een derivaat van salicylzuur, dit lipo-hydroxyzuur helpt de celvernieuwing te bevorderen via gerichte exfoliatie. Er is ook aangetoond dat het de poriën vrijmaakt en het oppervlak van de huid verfijnt.

Gevonden in

Blemish + Age Defense | Blemish + Age Toner

Natuurlijk cholesterol

Cholesterol wordt van nature in het lichaam aangetroffen en is een van de meest voorkomende lipiden in de huid. In topische huidverzorgingsformules staat dit ingrediënt bekend dat het het herstel van de barrière in de ouder wordende huid versnelt. SkinCeuticals natuurlijke cholesterol is afgeleid van een gezuiverde isolatie van wolwas.

Gevonden in

Triple Lipid Restore 2:4:2

Niacinamide (vitamine B3)

Ook bekend als vitamine B3, is niacinamide een in water oplosbare vitamine die van nature voorkomt in gist, vlees, vis, melk, eieren, groene groenten, bonen en granen. Topische toepassing van niacinamide heeft aangetoond dat het de vochtbarrière van de huid versterkt en de zichtbaarheid van verkleuring en vlekkerigheid vermindert.

Gevonden in

Discoloration Defense Serum | Metacell Renewal B3

Olijfbladextract

Afgeleid van olijfbladeren, is dit verzachtende plantenextract rijk aan antioxidanten waaronder oleuropeïne en hydroxytyrosol. De hydraterende eigenschappen maken het geschikt voor droge huidtypes.

Gevonden in

Phyto Corrective Masque | Phyto Corrective

Optische diffusers

Ontworpen om licht te reflecteren en door te sturen, helpen optische diffusers licht gelijkmatig over een oppervlak verspreiden. In huidverzorging verspreiden optische diffusers licht om het uiterlijk van huidimperfecties of ongelijkmatige teint rond de ogen te minimaliseren.

Gevonden in

A.G.E. Eye Complex

Paarse rijstextract

Afgeleid uit het zaad van oryza sativa linne, een soort rijst uit China, helpt dit extract het hyaluronzuurgehalte in de huid te behouden.

Gevonden in

H.A. Intensifier

Phytosphingosine

Dit ceramidederivaat helpt het natuurlijke barrièreherstelproces van de huid te vergemakkelijken.

Gevonden in

A.G.E. Interrupter

Proxylane™

Afgeleid van beukenhout via een milieuefficiënt proces. Dit gepatenteerde molecuul helpt de huidmatrix te ondersteunen en herstelt het water naar de huid. Proxylane™ is gemakkelijk biologisch afbreekbaar, niet-bio-accumuleerbaar en niet-ecotoxisch.

Gevonden in

A.G.E. Eye Complex | A.G.E. Interrupter

Resveratrol

Bekend als de levensduurmolecule, is resveratrol afkomstig van druivenhuid, bosbessen, frambozen en verschillende planten, waaronder duizendknoop. Het is erkend voor zijn krachtige antioxiderende en anti-verouderende eigenschappen, waaronder het versterken van de natuurlijke antioxidantafweer van de huid om vrije radicalen te helpen neutraliseren.

Gevonden in

Resveratrol B E

Retinol

Een vorm van vitamine A (retinoïnezuur) waarvan klinisch is bewezen dat het de veroudering van de huid helpt verbeteren. Retinol heeft aangetoond te helpen de ongelijkmatige teint te verbeteren, de celvernieuwing te bevorderen en de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels te verminderen.

Gevonden in

Retinol 0.3 | TRIPEPTIDE-R NECK REPAIR

Salicylzuur

Dit bèta-hydroxyzuur wordt vaak gebruikt als een belangrijk ingrediënt in topische acneproducten en wordt geëxtraheerd uit de schors van wilgen. Salicylzuur exfolieert de huid, verfijnt de poriën en vermindert de vorming van acne bij gebruik in een geschikte concentratie.

Gevonden in

advanced pigment corrector | Blemish + Age Defense | Blemish + Age Toner

Sulfonzuur (HEPES)

Dit synthetisch verkregen zuur activeert natuurlijke enzymen in de huid om de bindingen te verbreken die dode huidcellen aan het oppervlak binden voor gelijkmatige exfoliatie.

Gevonden in

Discoloration Defense Serum | Retexturing Activator

Tijmextract

Van nature aanwezig in de bladeren en de bloem van de tijmplant, dit botanische extract is rijk aan thymol, bekend om zijn anti-septische en huid kalmerende voordelen.

Gevonden in

Phyto Corrective Masque | Phyto Corrective

Titaandioxide

Titaandioxide is een natuurlijk mineraal dat wordt gebruikt als een mineraal UV-filter. Dit belangrijke ingrediënt tegen zonnebrand vormt een barrière op de huid om te reflecteren en helpt beschermen tegen UVA- en UVB-stralen.

Gevonden in

Mineral Eye UV Defense SPF 30 | Mineral Radiance UV Defense SPF 50

Tranexamic acid

This synthetically-derived ingredient is often used by physicians to address skin discoloration via oral and injectable application. Recently, topical application of tranexamic acid has been shown to minimize the reoccurrence of skin discoloration and stubborn brown patches with continued use.

It is often employed as an adjunctive therapy to in-office treatments such as laser or intense pulsed light (IPL).

Gevonden in

Discoloration Defense Serum

Tripeptide

A peptide consisting of three amino acids that helps stimulate natural moisturising factor to fill skin with volume and helps support skin's structure.

Gevonden in

TRIPEPTIDE-R NECK REPAIR

Tripeptide

Peptiden zijn verbindingen die bestaan ​​uit twee of meer gekoppelde aminozuren (natuurlijke eiwitten). Het aantal aminozuren waaruit een peptide bestaat, bepaalt of het een di-peptide (2 peptiden), tri-peptide (3 peptiden) of meer is. In topische huidverzorgings-formuleringen worden sommige peptiden getoond die helpen bij het bieden van anti-aging voordelen.

Gevonden in

Metacell Renewal B3

Vetzuren

Van nature te vinden in een verscheidenheid aan dierlijke en plantaardige bronnen, waaronder vis, zaden en noten. Vetzuren helpen de structurele integriteit van huidlipiden om de algehele lipidenbalans te optimaliseren. SkinCeuticals gebruikt alleen plantaardige bronnen van vetzuren in haar formuleringen.

Gevonden in

Triple Lipid Restore 2:4:2

Vitamine B5

Ook bekend als pantotheenzuur en van nature aanwezig in zalm, avocado's, zonnebloempitten, broccoli en meer, helpt deze essentiële voedingsstof het natuurlijke herstelproces van de huidbarrière te bevorderen. SkinCeuticals gebruikt alleen plantaardige afgeleide bronnen van vitamine B5 in haar formuleringen.

Gevonden in

Hydrating B5 | Hydrating B5 Masque

Vitamine E (Alpha Tocopherol)

De meest voorkomende, pure vorm van vitamine E. Deze krachtige antioxidant kan synthetisch worden afgeleid of op natuurlijke wijze afkomstig zijn van een verscheidenheid aan voedingsmiddelen, waaronder plantaardige oliën. Vitamine E speelt een belangrijke rol bij het neutraliseren van vrije radicalen, het hydrateren van de huid en het verbeteren van zichtbare tekenen van huidveroudering.

Gevonden in

C E Ferulic ® | Resveratrol B E | Daily Moisture

Zoethoutextract (Dipotassium Glycyrrhizate)

Dipotassium Glycyrrhizate is het belangrijkste bestanddeel van zoethoutwortel. Dit krachtige ingrediënt staat bekend om zijn vermogen om de huidtint gelijkmatig te laten uitkomen en het is aangetoond dat het helpt het hyaluronzuurgehalte in de huid te behouden.

Gevonden in

H.A. Intensifier

Skin Ceuticals

Your browser isn't supported

You can download a new browser :

Firefoxgoogle chromeoperainternet explorer