Welkom, leuk dat je je wilt aanmelden voor de SkinCeuticals-nieuwsbrief!

Zo blijf je altijd op de hoogte van alle nieuwtjes van ons merk!

Sluiten

Meld aan of registreer

Heb je nog geen account?

Registreer>

 • Home >
 • Hyaluronzuur: het ideale product voor jouw huid
SkinCeuticals - geavanceerde huidverzorging ondersteund door wetenschap

Vind een huidverzorgingsprofessional

Hyaluronzuur: het ideale product voor jouw huid

  SkinCeuticals biedt hoogwaardige producten met hyaluronzuur, een hydraterend ingrediënt dat elk huidtype steviger en gladder maakt met minder rimpels. Ontdek het hier.

  20_0106_Day_To_Night_InFeed_2020_SMP_P9_US


  SkinCeuticals’ hyaluronzuur producten voorzien elk huidtype – van droog tot gevoelig en vet –van een langdurige dorstlesser. Kortom, volop vocht. Dit betekent: een versterkte stevigheid, hernieuwd volume, meer elasticiteit en strakke gelaatstrekken. Als een van de meest effectieve hydraterende ingrediënten is hyaluronzuur ertoe in staat 1000x zijn eigen gewicht in water te kunnen vasthouden. Hierdoor biedt het ‘moisture’ ofwel vocht zonder poriën te verstoppen. Ideaal voor zowel overdag als ’s nachts. De juiste hyaluronzuur verzorging maakt je huid voller en verfijnt de huidstructuur.

  Wat is hyaluronzuur?

  Een natuurlijke humectant, bestaande uit disaccharide (suiker) ketens die in elk weefsel van het menselijk lichaam voorkomen. Hyaluronzuur is dus lichaamseigen. HA (hyaluronic acid) is aanwezig in hoge concentraties in de huid en in de vloeistoffen rond ogen en gewrichten. Dit hydrofiele (waterminnende) molecuul is de natuurlijke vochtinbrenger van het lichaam en het fungeert als een soort spons die water aantrekt én vasthoudt. De kracht zit in de cijfers: één gram hyaluronzuur kan zomaar zes liter water bevatten. Daarom vormt een hyaluronzuur-crème of serum een uitstekend middel om lokaal aan te brengen op het gezicht.

  Wat doet hyaluronzuur voor de huid?

  Veel, voor zowel een zeer droge als rijpere huid. Hyaluronzuur zit in het lichaam opgeslagen, maar die waardes dalen naarmate we ouder worden. Dat zit zo: 50% van dit hyaluronzuur zit geconcentreerd in ons huidweefsel, met name in de oppervlaktelagen waar het water aantrekt. Tegelijkertijd bevindt het zich in de diepere huidlagen, waar het essentiële eiwitten zoals collageen en elastine ondersteunt. HA heeft echter maar een korte levenscyclus in de huid, met 30-50% afbraak elke 24 uur. Vanaf je twintigste daalt de productie van hyaluronzuur, vanaf je 40e versnelt dit proces. Dit draagt bij tot tekenen van huidveroudering, zoals fijne lijntjes en rimpels, ongelijkmatige huidtextuur, verlies van stevigheid en volume in het gezicht. Het goede nieuws: dit kun je opvangen met behulp van hyaluronzuur crèmes en serums. Dit molecuul is een krachtige bondgenoot die ervoor zorgt dat de huid de nodige hydratatieniveaus behoudt. Met nog een fijne bonus: het wordt zelfs door een gevoelige huid goed verdragen.

  Welk hyaluronzuur product voor jouw huidtype?

  Twijfel je welk hyaluronzuur product te kopen: het is een ideaal ingrediënt voor elk huidtype. Alle SkinCeuticals hyaluronzuur verzorgingsproducten bieden langdurige hydratatie, maar ze zijn ook beschikbaar in een variatie aan formules voor een speciaal huidprobleem – van fijne lijntjes tot diepere rimpels, pigmentvlekken, gevoeligheid en dehydratatie. Kies hieronder het hyaluronzuur product dat bij jouw huidwensen past.

  Skin Ceuticals

  Your browser isn't supported

  You can download a new browser :

  Firefoxgoogle chromeoperainternet explorer