Welkom, leuk dat je je wilt aanmelden voor de SkinCeuticals-nieuwsbrief!

Zo blijf je altijd op de hoogte van alle nieuwtjes van ons merk!

Sluiten

Meld aan of registreer

Heb je nog geen account?

Registreer>

SkinCeuticals - geavanceerde huidverzorging ondersteund door wetenschap

Vind een huidverzorgingsprofessional

Zonnebrandcrèmes voor gezicht & lichaam

Bij SkinCeuticals koop je alleen kwalitatief hoogwaardige zonnebrandcrèmes. SkinCeuticals' dagelijkse zonnebrandcrèmes bieden effectieve bescherming tegen fotoschade. Belangrijk, want fotoschade is niet alleen een van de voornaamste redenen waarom de huid vroegtijdig veroudert, maar vergroot ook de kans op huidkanker. De zonnebrandcrèmes voor het gezicht en lichaam bieden kwalitatieve breedspectrum bescherming tegen UVA- en UVB-straling met chemicaliënvrije UV-filters.

banner_category_protect
Meer informatie over zonbescherming

HET VERSCHIL VAN DE ZONBESCHERMINGEN VAN SKINCEUTICALS

De bekroonde zonbeschermingen van SkinCeuticals bieden bescherming tegen vroegtijdige veroudering en huidkanker. Het zijn klinisch geteste, effectieve formules die geur- en PABA-vrij zijn. Breedspectrum bescherming geformuleerd met effectieve UVA / UVB filters in cosmetisch elegante texturen. Met UV-filters voor alle huidtypen, huidteinten en levensstijlen, inclusief mineraal, organisch en gemengd UV-filters voor uitzonderlijke draagbaarheid op elk huidtype en post-procedure, dagelijks of actief gebruik.

v_sunscreen

ZONBESCHERMING: WAAR MOET JE NAAR UITKIJKEN IN DE ZOEKTOCHT NAAR JOUW PERFECTE ZONBESCHERMING?

Wat doen breedspectrum zonbeschermingen?

Breedspectrumzonwering beschermt tegen twee soorten zonnestraling die onze atmosfeer binnendringen en die schadelijk zijn voor de gezondheid van de huid.

UVA = AGING STRALING
UVA-stralen zijn het hele jaar door consistent sterk en zijn verantwoordelijk voor het verschijnen van rimpels, verkleuring en verlies van elasticiteit. Ze kunnen wolken, glas en de bovenste huidlagen binnendringen en het hele jaar door schade veroorzaken, zelfs op bewolkte dagen, tijdens het rijden of wanneer u binnenshuis bij een raam staat.

UVB = BURNING STRALING
UVB-stralen zijn sterker gedurende de zomerperiode en veroorzaken zonnebrand en huidkanker. Ze penetreren de huid niet zo diep als UVA-stralen, maar zijn net zo gevaarlijk voor de gezondheid van de huid.

Welke UV-beschermingsfilter kies jij?

MINERALE FILTER
Ook bekend als fysische, ligt op de huid en blokeert UV-stralen als een schild. Titaandioxide is een natuurlijk mineraalfilter dat te vinden is in al onze 100% minerale zonnefilters. Het biedt een zachte, chemisch-vrije optie voor alle huidtypes.

ORGANISCHE FILTER
Ook wel bekend als chemische filter, deze penetreert de huid en absorbeert de UV-stralen als het ware een spons. Onze chemische filters bieden ook andere voordelen zoals waterresistentie en snel opnemende opname voor alle huidtypen, met name donkere teints en actieve levensstijlen.

MIX: MINERAAL + ORGANISCH
Onze meest multi-taskende formule hebben de UV-bescherming van beide types filters en bieden daarmee de voordelen van hydratatie, waterresistentie en exceptionele draagbaarheid voor dagelijks gebruik.

Waarom adviseren we altijd om een antioxidant serum te combineren met een zonbescherming?

De zon is niet de enige vijand van de huid. Zonbescherming biedt alleen bescherming tegen door UV-geïnduceerde vrije radicalen, maar andere factoren genereren ook deze moleculen die de huid beschadigen. Denk aan luchtvervuiling, hitte, stress, alcohol en rook.

Van topische antioxidanten  is klinisch aangetoond dat zij vrije radicalen neutraliseren, maar ze zijn moeilijk om te stabiliseren in formuleringen voor gezichtsverzorging en wanneer deze worden toegevoegd aan zonbeschermingen bieden ze eigenlijk maar weinig bescherming tegen vrije radicalen. Na jaren onderzoek heeft SkinCeuticals specifieke combinaties van vitamine C en andere krachtige antioxidanten ontwikkeld welke synergetisch samen werken om geavanceerde bescherming tegen externe agressoren te bieden. We hebben een baanbrekend patent dat drie belangrijke parameters definieert voor het op de juiste manier formuleren van stabiele en effectieve vitamine C-antioxidantenserums: pure vitamine C (l-ascorbinezuur) bij een zure pH (lager dan 3,5) in een hoge concentratie (10-20%).Combineer altijd een antioxidant met een zonbescherming voor dubbele verdediging tegen dagelijkse schade.

1Wang S, Osterwalder U, Jung K PhD. Ex vivo evaluation of radical sun protection factor in popular sunscreens with antioxidants. J Am Acad Dermatol 2011

Hoeveel zonbescherming moet je op het gezicht en lichaam aanbrengen?

Wanneer het op de juiste manier en gronding wordt toegepast, is aangetoond dat breedspectrum zonbescherming beschermt tegen vroegtijdige huidveroudering en huidkanker. Studies hebben echter aangetoond dat slechts 25-50% van de gebruikers de door de dermatoloog aanbevolen hoeveelheid zonnebrandcrème* aanbrengt om de huid goed te beschermen tegen schade door de zon.

Om voldoende beschermd te blijven, is het belangrijk dat alle blootgestelde delen van de huid worden bedekt door een royale laag zonbescherming. Als algemene vuistregel geldt dat een hoeveelheid van een 50-ct muntstuk op het gezicht moet worden aangebracht en dat er een hoeveelheid van een shotglaasje op het lichaam moet worden aangebracht. De hoeveelheid kan enigszins variëren, afhankelijk van het gewicht of de lengte van een persoon.

Het is ook belangrijk om te onthouden dat, ongeacht hoeveel zonbescherming je aanbrengt, deze elke 2 uur opnieuw moet worden aangebracht, vooral wanneer je een langere tijd buitenshuis bent. Regelmatig opnieuw aanbrengen bij zwemmen of zweten.

1Neale, R, Williams, G, Green, A. Application patterns among participants randomized to daily sunscreen use in a skin cancer prevention trial. Arch Dermatol. 2002 Oct; 138, 1319-1325.

Hoe vaak moet ik zonbescherming aanbrengen?

Zonbescherming moet dagelijks worden toegepast, ongeacht het weer. SkinCeuticals-zonbeschermingen zijn zo samengesteld dat ze het hele jaar door een breedspectrum UVA / UVB-bescherming bieden en ideaal zijn voor dagelijks gebruik. We raden aan om de zonbescherming om de twee uur opnieuw aan te brengen. Als u een waterresistente zonbescherming gebruikt adviseren wij u om deze om de 40-80 minuten opnieuw aan te brengen als u zwemt of zweet. Zorg ervoor dat u onmiddellijk opnieuw aanbrengt wanneer u met een handdoek afdroogt.

Your eyes need protection as well.  Mineral Eye UV Defense SPF 30  is designed to protect the entire eye area (including the eye lid) from the harmful rays of the sun without migrating into the eyes.

Breng ik mijn zonbescherming aan voor of na een moisturizer?

Zonbescherming dient altijd als laatste te worden aangebracht, omdat het de eerste laag is die wordt blootgesteld aan de zon. De algemene regel voor het aanbrengen van huidverzorgingsproducten is van toepassing het lichtste product eerst, zoals een  vitamine C antioxidant serum, en dan omhoog werken tot de meest dikke formule. Wanneer je gebruik maakt van een  moisturizer, neem dan de tijd om de moisturizer volledig te laten opnemen door de huid en volg dan met het aanbrengen van de zonbeschermingen. Voor optimaal resultaat, neem dan de tijd om de zonbescherming volledig op te laten drogen voor het aanbrengen van make-up.

filter op

Huidtype

Huidconditie

sorteer op

filter op

Huidtype

Huidconditie

sorteer op

Skin Ceuticals

Your browser isn't supported

You can download a new browser :

Firefoxgoogle chromeoperainternet explorer