Welkom, leuk dat je je wilt aanmelden voor de SkinCeuticals-nieuwsbrief!

Zo blijf je altijd op de hoogte van alle nieuwtjes van ons merk!

Sluiten

Meld aan of registreer

Heb je nog geen account?

Registreer>

SkinCeuticals - geavanceerde huidverzorging ondersteund door wetenschap

Vind een huidverzorgingsprofessional

Exfoliating Toners

Bij SkinCeuticals koop je alleen kwalitatief hoogwaardige toners voor het gezicht.

SkinCeuticals-gezichtstoners helpen bij het verwijderen van achtergebleven talg, vuil en make-up resten na het reinigen. Dit is een essentiële stap in de verzorgingsroutine.
De toners, van exfoliërende toners tot anti-aging toners, vormen ook een ideale basis voor serums, vochtinbrengende crèmes en andere gerichte behandelingen die volgen. Door het gezicht goed te reinigen, kunnen actieve ingrediënten die erna worden aangebracht namelijk beter opgenomen worden door de huid. Hierdoor bereikt en behoudt de huid ook zijn jeugdige uitstraling.

Meer informatie over toners

WAT ZIJN TONERS?

Gezichtstoners zijn speciaal samengestelde oplossingen die na het reinigen worden gebruikt.
Naast het verwijderen van achtergebleven talg, vuil en puin, kunnen toners ook het uiterlijk van verschillende huidtypen en -condities helpen verbeteren, zoals vette of acne-gevoelige huid, ruwe rextuur en meer. 
 

GEZICHTSTONERS UITGELEGD

Zijn gezichtstoners goed voor jouw huid?

Het gebruik van een toner na het reinigen heeft een aantal voordelen voor de huid.
Naast het verwijderen van vuil, afval en overtollig talg dat achter is gebleven na het reinigen, kunnen gezichtstoners met hydroxyzuren de huid helpen exfoliëren.
Deze extra exfoliatie verwijdert de bovenste laag dode huidcellen om de opname van de huidverzorgingsproducten die volgen te helpen bevorderen. Het elimineren van deze dode, doffe huidcellen met een gezichtstoner helpt de uitstraling van de huid te verbeteren, de oppervlaktestructuur glad te strijken en een gezonde, stralende teint te bevorderen.

Een gezichtstoner, voordal die met toverhazelaar of hydroxyzuren, is vooral een toegevoegde waarde voor mensen met een  vette  of  onzuivere huid,  aangezien deze extra stap helpt om overtollig talg te verminderen en dode huidcellen te verwijderen die kunnen leiden tot verstopte poriën en onzuiverheden.

Sommige gezichtstoners helpen de pH-waarde van de huid in balans te houden, wat bijdraagt aan een optimale huidbarrière te behouden. De primaire functie van de huidbarrière is om de huid goed gevoed te houden. Voor de droge huid, kan een toner bijdragen aan een verminderen van een schilferige en dof uitziende huid.

Wanneer gebruik je een gezichtstoner?

Het beste moment om een gezichtstoner te gebruiken is direct na het reinigen van de huid.
Deze post-cleansing stap is een kans om direct extra exfoliatie van de huid te bewerkstelligen (wanneer de toner exfoliërende ingrediënten bevat), wat een toegevoegde waarde is voor alle huidtypen en huidcondities. Echter, wellicht de meest belangrijke reden om een toner te gebruiken na ht reinigen van de huid is om de opname te optimaliseren van  serums,  of  moisturizers, en andere producten die volgen.

Welke toner is het meest geschikt voor een vette huid?

De ideale toner voor een vette en onzuivere huid moet lipohydroxyzyren of salicylzuur bevatten. Deze ingrediënten helpen verstopte poriën vrij te maken en exfoliëren dode, doffe oppervlaktecellen die bij kunnen dragen aan onzuiverheden.  Blemish + Age Toner  is geformuleerd met lipohydroxyzuur, salicylzuur en  glycolzuur  om huidcellen aan de oppervlakte, die bijdragen aan onzuiverheden en zichtbare tekenen van huidveroudering, te exfolïeren.

Kan je een gezichtstoner gebruiken wanneer je een droge huid hebt?

Ja. Sommige toners bevatten vochtinbrengers,deze helpen de vocht in de huid vast te houden. Onze  Equalizing Toner  is zo geformuleerd om residu na het reinigen van de huid te verwijderen en de pH-waarde van een droge, normale of gecombineerde huid in balans te houden. Daarnaast bevat deze formule natuurlijke extracten (onder andere rozemarijne, aloe en kamille) om de huid te verzachten en te kalmeren.

filter op

Huidtype

Huidconditie

sorteer op

filter op

Huidtype

Huidconditie

sorteer op

Skin Ceuticals

Your browser isn't supported

You can download a new browser :

Firefoxgoogle chromeoperainternet explorer