Welkom, leuk dat je je wilt aanmelden voor de SkinCeuticals-nieuwsbrief!

Zo blijf je altijd op de hoogte van alle nieuwtjes van ons merk!

Sluiten

Meld aan of registreer

Heb je nog geen account?

Registreer>

SkinCeuticals - geavanceerde huidverzorging ondersteund door wetenschap

Vind een huidverzorgingsprofessional

MOISTURIZERS

Bij SkinCeuticals vind je alleen hoogwaardige moisturizersdie de huid intensief hydrateren en voeden, zonder poriën te verstoppen. Moisturizers zijn niet alleen belangrijk voor een droge huid, maar juist ook voor een vette huid zodat de talgproductie door dehydratatie niet per abuis wordt gestimuleerd resulterend in onzuiverheden.

banner_category_moisturizers
Meer informatie ove rmoisturizers

HET BELANG VAN EEN MOISTURIZER

Een moisturizers is een essentiële stap in elke verzorgingsroutine. Naast het voorkomen van uitdroging en vochtverlies in de huid, kan een goed geformuleerde moisturizer een langdurige hydratatie geven en daarmee helpen de natuurlijke barrière van de huid te ondersteunen voor bescherming tegen externe agressoren. Het is ook een belangrijke stap in het voorbereiden van de huid voor make-up.

v_moisturizer

Wat is de beste moisturizer?

Geformuleerd voor alle huidtypen en beschikbaar in de vorm van serums, crèmes, en gezichtsmaskers, SkinCeuticals moisturizers zijn ontworpen met bewezen, multi-functionele ingrediënten om te voorzien in een optimale hydratatie van de huid.

Echter, als het gaat om het selecteren van de beste moisturizer is het belangrijk om te zoeken naar een formulering die past bij jouw individuele huidbehoeften. Voor de meest op maat gemaakte aanbeveling, is het het beste om advies in te winnen bij eenSkinCeuticals huidverzorgingsprofessional. Een goede vraag om jouw huidverzorgingsspecialist te vragen is hoe jouw moisturizer is geformuleerd. De meeste moisturizers zijn geformuleerd met ingrediënten die occlusieve, vochtinbrengende of verzachtende eigenschappen hebben. Occlusieve middelen helpen vochtverlies te voorkomen, vochtregelaars trekken water aan op de huid en verzachtende middelen helpen de huid verzachten en gladder te maken. Afhankelijk van je huidtype, zullen bepaalde combinaties van ingrediënten het meest voordelig zijn

Welke moisturizer is geschikt voor de droge huid?

Vaak gekenmerkt door strakheid, dofheid en ruwheid,
kan droge huid worden veroorzaakt door meerdere factoren inclusief genen, lipidenafbraak, excessieve
blootstelling aan de zon, harde zeep, in-office
behandelingen en veroudering.


Bij het selecteren van de beste vochtinbrengende crème voor een droge huid, is het vooral belangrijk om te zoeken naar formuleringen die vochtinbrengers zoals glycerine bevatten om water naar de huid te trekken en occlusieve oliën om vocht vast te houden. Ideaal voor droge en gevoelige huidtypen, SkinCeuticals

  Emollience  is geformuleerd met een combinatie van algenextracten en voedende botanische oliën om de dagelijkse hydratatie te ondersteunen.

Heb je met een vette huid ook een moisturizer nodig?

Vette huid wordt vaak gekenmerkt door overtollig talg en het verschijnen van vergrote poriën, die kunnen bijdragen aan oneffenheden. Dientengevolge is er een algemene misvatting dat een vette huid niet gehydrateerd hoeft te worden. Hoewel het misschien contra-intuïtief lijkt, kunnen olieachtige huidtypes juist baat hebben bij het gebruik van een moisturizer. Dit geldt vooral als u exfoliërende middelen gebruikt zoals salicylzuur, glycolzuur, dioïsch en citroenzuur, retinolcrèmes of gezichtsscrubs, die de huid van natuurlijke oliën kunnen strippen, waardoor deze overcompenseert en nog meer olie produceert.

Bij het zoeken naar een goede moisturizer voor een vette huid, is het essentieel om te zoeken naar lichtgewicht, niet-comedogene formules die vrij zijn van olie en die ingrediënten bevatten die vochtniveaus in de huid kan behouden. Een van deze ingrediënten is hyaluronzuur. Bekend als een van de meest effectieve hydraterende ingrediënten, dit krachtige molecuul is in staat 1.000x zijn gewicht in water vast te houden, waardoor het een uitstekend inrediënt is voor een vochtinbrengende crème. Geformuleerd met een hoge concentratie hyaluronzuur, SkinCeuticals  Hydrating B5  is een vochtinbrengend serum waarvan bewezen is dat deze zorgt voor een langdurige hydratatie terwijl de glans wordt hersteld voor een zachtere teint.

Welke moisturizer is het meest geschikt voor een gecombineerde huid?

Het selecteren van de beste vochtinbrengende crème voor de gecombineerde huid kan een uitdaging zijn. Als u een gecombineerde huid heeft, ziet u mogelijk droogheid in sommige delen van jouw gezicht, zoals de wangen, en vettigheid bij anderen, inclusief de T-zone (neus, voorhoofd en kin). De mate van vettigheid en droogheid kan ook variëren afhankelijk van seizoenen en weerspatronen. Warmte en vochtigheid tijdens de zomer kunnen het niveau van vettigheid verhogen in de T-Zone, welke daardoor een lichtere, olievrije moisturizer nodig heeft. Aan de andere kant, wind en koude lucht tijdens de wintermaanden kan de droogheid verhogen en een zwaardere formulering rechtvaardigen.

Hierdoor is er geen one-size-fits-all vochtinbrengende crème voor een gecombineerde huid. Dit geldt met name voor diegenen die te maken hebben met een gecombineerde huid die wordt gekenmerkt door een significant verschil tussen droge en olieachtige zones. In dit geval kan het gebruik van twee verschillende moisturizers het meest effectief zijn. Echter, voor de meest op maat gemaakte aanbeveling, raadpleeg jouwhuidverzorgingsprofessionaldie samen met jou de beste aanpak kan bepalen voor jouw huidbehoeften.

Hoe kies is de juiste moisturizer?

Het kiezen van de juiste moisturizer is essentieel voor een optimale hydratatie van de huid. Bij het kiezen van een gezichtscrème is het belangrijk om een formulering te vinden die voldoet aan de behoeften van jouw individuele huidtype en behoeften. SkinCeuticals' moisturizers zijn verkrijgbaar in verschillende texturen, waaronder serums en  gezichtsmaskersWe adviseren u om samen met een  huidverzorgingsprofessional te werken  welke jouw huidtype en condities kan bepalen en een daarop aangepast advies kan uitbrengen. In jouw ochtendroutine dient de moisturizer aangebracht te worden na een  SkinCeuticals vitamine C antioxidant serum en voor een  SkinCeuticals zonbescherming voor optimaal resultaat. Wanneer gebruikt gedurende de nact met  met retinol, zorg er dan voor dat de moisturizer wordt aangebracht na de retinolcrème.

filter op

Huidtype

Huidconditie

sorteer op

filter op

Huidtype

Huidconditie

sorteer op

Skin Ceuticals

Your browser isn't supported

You can download a new browser :

Firefoxgoogle chromeoperainternet explorer