Welkom, leuk dat je je wilt aanmelden voor de SkinCeuticals-nieuwsbrief!

Zo blijf je altijd op de hoogte van alle nieuwtjes van ons merk!

Sluiten

Meld aan of registreer

Heb je nog geen account?

Registreer>

SkinCeuticals - geavanceerde huidverzorging ondersteund door wetenschap

Vind een huidverzorgingsprofessional

GEZICHTSMASKERS

GERICHTE GEZICHTSMASKERS VOOR SPECIFIEKE HUIDCONDITIES

Bij SkinCeuticals koop je alleen kwalitatief hoogwaardige maskers geformuleerd met een hoge concentratie klinisch bewezen ingrediënten om specifieke huidproblemen mee aan te pakken. Deze multifunctionele oplossingen in de vorm van maskers voor het gezicht zijn verkrijgbaar als serum- gel- of kleimaskers. De gezichtsmaskers zijn ontworpen om overtollige talg, verstopping van poriën, uitdroging, dofheid en gevoeligheid van de huid gericht aan te pakken. Kies voor een gezichtsmasker tegen puistjes met verschillende soorten zuiverende klei en een hydroxyzuurmengsel of voor een intensief kalmerend of hydraterend gezichtsmasker met vitamine B5 en hyaluronzuur.

Meer informatie over gezichtsmaskers

DE VOORDELEN VAN EEN GEZICHTSMASKER

Gezichtsmaskers zijn een nuttige aanvulling op jouw routine. Ze leveren hoge concentraties van belangrijke ingrediënten om de huid te helpen exfoliëren, ontgiften, hydrateren en kalmeren. Vaak zijn de voordelen onmiddellijk na het aanbrengen zichtbaar en voelbaar. Deze gerichte oplossingen vormen een aanvulling op jouw dagelijkse routine om specifieke huidproblemen aan te pakken.

v_moisturizer

GEZICHTSMASKERS UITGELEGD

Wat is de beste gezichtsreiniger?

De afgelopen paar jaar heeft een toestroom van gezichtsmaskers in de wereld van huidverzorging plaatsgevonden. Met zoveel opties om uit te kiezen, kan het moeilijk zijn om de meest effectieve formules te onderscheiden. De sleutel is het vinden van een gezichtsmasker dat is geformuleerd met effectieve ingrediënten die gericht zijn op jouw specifieke huidtype en bezorgdheid. Een masker gevuld met rijke, hydraterende ingrediënten wordt bijvoorbeeld niet aanbevolen als u een
  acne gevoelige  huid hebt met overtollig talg. Als u een gecombineerde huid of meerdere huidproblemen heeft, kunt u bovendien meerdere maskers gebruiken of meerdere maskers op verschillende delen van jouw gezicht aanbrengen om gerichte problemen per zone aan te pakken.

Het is altijd het beste om met een te werken
  huidverzorgingsprofessional
  wie jouw huidbehoeften kan beoordelen en u kan voorzien van een gepersonaliseerde productaanbeveling.

Wat is het beste gezichtsmasker voor acne-gevoelige huid?

Als je  acne gevoelige  huid, zou jouw eerste verdedigingslinie tegen puistjes een dagelijks huidverzorgingsroutine moeten zijn dat poriën ontlast, de huid exfolieert en toekomstige puistjes helpt voorkomen. Gezichtsmaskers werken als aanvulling op jouw dagelijkse huidverzorgingsroutine door extra belangrijke ingrediënten te leveren om de huid te exfoliëren, ontgiften en in balans te brengen.

Bij het zoeken naar een gezichtsmasker voor een huid die gevoelig is voor acne, is het vooral belangrijk om te zoeken naar ingrediënten die dode huidcellen afschilferen om verstopte poriën te voorkomen. Dit omvat formules die hydroxyzuren bevatten zoals melkzuur, citroenzuur of
  glycolzuurGezichtsmaskers geformuleerd met natuurlijke aardkleien zoals kaolien en bentoniet worden ook aanbevolen, omdat ze overtollige olie absorberen en de poriën helpen te verminderen.

SkinCeuticals  Clarifying Clay Masque voor een acne gevoelige huid combineert een 2% fruitzuurmengsel dat rijk is aan hydroxyzuren om dode huidcellen voorzichtig te exfoliëren met 11% kaolien en 11% bentoniet, van hoge kwaliteit natuurlijk aarde kleien, om de poriën vrij te maken en onzuiverheden te verwijderen. Aloe en kamille-extracten helpen de huid te kalmeren en te verzachten.

Wat is het beste gezichtsmasker voor koud weer?

Koud weer gaat vaak gepaard met een daling van de luchtvochtigheid. De huid begint zijn natuurlijke vocht te verliezen, resulterend in
  droogte en  huidgevoeligheidEchter buitentemperaturen zijn niet de enige schuldige factoren. Vochtverlies wordt versneld door wind en binnenverwarming, waardoor de vocht verder uit de huid kan worden verwijderd. Al deze katalysatorelementen kunnen leiden tot een toestand van tijdelijke huidreactiviteit, resulterend in de verschijning van vlekkerigheid, ruwe structuur en uitdroging. Een goed geformuleerd gezichtsmasker kan onmiddellijk verlichting bieden door een hoge concentratie van belangrijke ingrediënten te leveren waarvan is bewezen dat ze de huid hydrateren en kalmeren.

SkinCeuticals  Phyto Corrective Masque combineert een hoge concentratie van botanische extracten, een kalmerende dipeptide, een  hyaluronzuur om direct te koelen en de huid aan te vullen. Dit verzachtende gezichtsmasker is ook post-procedure getest, inclusief laserbehandelingen en fotodynamische therapie.

Bezoek een huidverzorgingsspecialist voor meer informatie

Wat is het beste gezichtsmasker voor de droge huid?

Een droge huid wordt veroorzaakt door een gebrek aan vochtgehalte in de opperhuid, de buitenste laag van de huid. Het kan het gevolg zijn van genetica, lipidenverarming, blootstelling aan de zon,  klinische proceduresveroudering, klimaat, en het gebruik van agressieve zepen of exfoliërende middelen. Gezichtsmaskers zijn een geweldige manier om jouw dagelijkse huidverzorgingsroutine te verbeteren met een onmiddellijke dosis hydratatie. Het is echter belangrijk om naar een masker te zoeken geformuleerd met beproefde en hydraterende ingrediënten zoals  hyaluronzuurVan nature in het menselijke lichaam gevonden, deze vochtinbrenger werkt als een spons die 1.000x zijn gewicht in water kan aantrekken en vasthouden. Vitamine B5 is een ander krachtig ingrediënt. Deze essentiële vitamine bevordert het natuurlijke herstelproces van de huidbarrière

SkinCeuticals  Hydrating B5 Masque levert een sterk geconcentreerde mix van hyaluronzuur en vitamine B5 aan de huid. Dit hydraterende gezichtsmasker helpt het vochtgehalte aan te vullen, waardoor de huid soepel en soepel aanvoelt.

Zijn gezichtsmaskers goed voor je huid?

Ja! Een goed geformuleerd gezichtsmasker kan fantastisch zijn naast je huidverzorgingsroutine, gericht op het aanpakken van specifieke huidproblemen, van uitdroging tot verstopte poriën. SkinCeuticals gezichtsmaskers zijn beschikbaar in verschillende formuleringen en structuren om onmiddellijk en lang voordelen te bieden op de lange termijn in een thuisomgeving.

We raden altijd aan te werken met een
  huidverzorgingsprofessional
  die u een gepersonaliseerde productaanbeveling kan geven op basis van jouw huidbehoeften en -problemen.

filter op

Huidtype

Huidconditie

sorteer op

filter op

Huidtype

Huidconditie

sorteer op

Skin Ceuticals

Your browser isn't supported

You can download a new browser :

Firefoxgoogle chromeoperainternet explorer