Welkom, leuk dat je je wilt aanmelden voor de SkinCeuticals-nieuwsbrief!

Zo blijf je altijd op de hoogte van alle nieuwtjes van ons merk!

Sluiten

Meld aan of registreer

Heb je nog geen account?

Registreer>

SkinCeuticals - geavanceerde huidverzorging ondersteund door wetenschap

Vind een huidverzorgingsprofessional

PRODUCTEN TEGEN ACNE

HUIDVERZORGING VOOR ACNE

Bij SkinCeuticals vind je de beste producten die de acne-gevoelige huid ondersteunen bij acne-symptomen zoals overmatige glans, puistjes en mee-eters of die ondersteunen bij een acne-behandeling, voorgeschreven door een huidspecialist. Acne wordt veroorzaakt door een combinatie van P. acnes-bacteriën, overtollig talg en poriën die verstopt raken met dode huidcellen. Hiernaast kunnen hormonen of stress tot puistjes leiden. Kwalitatieve anti-acne producten kunnen hierbij gericht helpen.

Meer informatie over acne>

Pus

Mee-eters

Overtollig talg

Meer informatie over acne

WAT IS ACNE?

Acne is een huidaandoening die wordt gekenmerkt door mee-eters, open en gesloten comedonen en ontstekingen op het gezicht, de borst, de rug, schouders en daarbuiten. Zowel bij tieners als bij volwassenen ontstaat acne meestal wanneer een haarzakje verstopt raakt met olie, dode huidcellen en bacteriën.

ACNE UITGESLOTEN

Wat veroorzaakt acne?

Een verscheidenheid aan factoren draagt ​​bij aan acne, en een combinatie van bacteriën, overtollige olie en verstopte poriën staan ​​erom bekend een grote rol te spelen. Acne begint vaak met een opeenhoping van dode huidcellen en olie in een porie, die een "plug" vormt die de opening ervan blokkeert en een omgeving creëert waarin P. acnes-bacteriën zich kunnen vermenigvuldigen. De toename van deze bacterie leidt tot de roodheid en ontsteking geassocieerd met vlekken, die af en toe op één specifieke plek of consequent over een groter gebied van het gezicht en / of lichaam kunnen voorkomen. Deze ontsteking kan ook meer acne veroorzaken.

Hormonale schommelingen en stress kunnen ook de puistjes doen toenemen, en sommige klinische onderzoeken hebben aangetoond dat bepaalde voedingsmiddelen zoals

Welke producten zijn goed voor een acne-gevoelige huid?

Acne-producten die de natuurlijke exfoliatie van de huid bevorderen, zijn essentieel voor elk anti-acnegime. Regelmatige exfoliatie met ingrediënten zoals salicylzuur kan helpen bij het opbouwen van dode cellen die ervoor kunnen zorgen dat de poriën verstopt raken. De afschilfering door zuren en  retinol kan ook helpen de zichtbaarheid te verminderen van  verkleuring van de huid veroorzaakt door acne in het verleden, de huidstructuur verbeteren en een gelijkmatige, stralende teint te bevorderen.

Acne-producten van SkinCeuticals omvatten  Blemish + Age Cleanser,  Blemish + Age-toner  en  Blemish + Age Defense  behandelingsserum. Deze range biedt op zuur gebaseerde afschilfering voor het helpen bij het opruimen van dode cellen en helpen verstopte poriën te voorkomen, de huidstructuur te verfijnen en te voorzien verhelderende voordelen voor de huid  Retinol 0.3  in de avond (indien getolereerd door de huid) vormt een aanvulling op de behaalde resultaten met onze Blemish + Age-acneproducten door de celvernieuwing verder te verbeteren om vrije poriën te behouden, en tegelijktijd fijne lijntjes en rimpels aan te pakken.  verkleuring  veroorzaakt door schade door de zon en door acne.

Alle huidtypes, inclusief vette en acne-gevoelige, vereisen ook extra hydratatie. Een niet-comedogene, olievrije moisturizer met  hyaluronzuur, zoals  Phyto Corrective, is ideaal voor het hydrateren van de huid zonder het verstoppen van de

Zonbescherming  is een ander essentieel dagelijks huidverzorgingsproduct voor de acne-gevoelige huid. Ten eerste is het een mythe dat blootstelling aan de zon helpt bij het opruimen van acne. Hoewel een zonbescherming in eerste instantie het uiterlijk van acne kan verbeteren, kan de schade en de droogte die wordt veroorzaakt door blootstelling aan UV-stralen een verhoogde talgproductie veroorzaken, waardoor de kans op een acne-uitbraak groter wordt. Een goed geformuleerde niet-comedogene zonbescherming kan helpen de olieachtige en acne gevoelige huid te beschermen tegen UV-stralen zonder de poriën te verstoppen.

Wat is het beste ingrediënt voor acnebestrijding?

Er is geen universeel ingrediënt voor het bestrijden van acne omdat verschillende huidtypen verschillende behoeften hebben. Afschilfering met ingrediënten zoals salicylzuur kan echter helpen voorkomen dat poriën verstopt raken met dode huidcellen.

Retinol en exfoliërende zuren zijn bijzonder effectief voor diegenen die zich ook zorgen maken over zichtbare tekenen van  huidveroudering. Naast het helpen voorkomen van verstopte poriën, helpen deze ingrediënten ook om fijne lijntjes en rimpels, ongelijkmatige teint en andere leeftijdsgerelateerde huidveranderingen te verbeteren.

Hoe kom je van donkere vlekken na acne af?

Langdurige pigmentveranderingen in de vorm van donkere vlekken komen vaak voor nadat ontstekingen genezen zijn en  verkleuring  veroorzaakt door puistjes uit het verleden (ook bekend als post-inflammatoire hyperpigmentatie) kan lang blijven nadat acne onder controle is. Retinol, evenals lipo-hyrdoxyzuur, glycolzuur en salicylzuur, exfoliëren de bovenste lagen van de huid waar het post-acnepigment zich bevindt om een ​​gelijkmatige teint te bevorderen en de glans te herstellen.

Skinceuticals  Blemish + Age Defense  is aangetoond dat het actieve acne en donkere plekken na de acne verbetert. In een split-face, dubbelblinde klinische studie verschafte dit product een grotere verbetering van de huidteint en vlekkerigheid, evenals fijne lijntjes en een ruwe huidstructuur, dan een recept

Zijn chemische peelings veilig voor de huid met acne?

Wanneer deze worden uitgevoerd door een arts of een goed opgeleide huidverzorgingsspecialist, kunnen deze professionele behandelingen helpen om verstopte poriën te verwijderen en post-acne donkere vlekken te verbeteren door de afschildering van de bovenste lagen van de huid te bevorderen. Chemische peelings waarin salicylzuur is opgenomen dringen de poriën binnen en lossen overtollig talg op. Professionele salicylzuurpeelings zijn over het algemeen oppervlakkig, dus er is weinig of geen downtime en een reeks behandelingen wordt aanbevolen voor algehele huidverbetering. Bezoek een  SkinCeuticals-professional  die chemische peelings uitvoert om het uiterlijk van de huid te helpen verbeteren.

filter op

Categorie

Huidtype

sorteer op

filter op

Categorie

Huidtype

sorteer op

Skin Ceuticals

Your browser isn't supported

You can download a new browser :

Firefoxgoogle chromeoperainternet explorer