Meld u aan voor de SkinCeuticals-nieuwsbrief

To be informed about our news, discover
in preview our last novelties
and the last esthetic trends

Sluiten
SkinCeuticals - geavanceerde huidverzorging ondersteund door wetenschap

Vind een huidverzorgingsprofessional

H.A. Intensifer
\\Srv-fichiers\data_clients\CAI\Skinceuticals\Livraisons\INT_EN\2018_08_14_Updates_Re-designed_Product_Pages_INT_EN_29335\Images 3 of 6
\\Srv-fichiers\data_clients\CAI\Skinceuticals\Livraisons\INT_EN\2018_08_14_Updates_Re-designed_Product_Pages_INT_EN_29335\Images 3 of 6
\\Srv-fichiers\data_clients\CAI\Skinceuticals\Livraisons\INT_EN\2018_08_14_Updates_Re-designed_Product_Pages_INT_EN_29335\Images 3 of 6

Correct

H.A. Intensifer

Hyaluronzuurserums

Een multifunctioneel corrigerend serum om de hyaluronzuurspiegel van de huid te versterken

HUIDTYPESNormaal, Vet, Gemengd, Droog, Gevoelig,

HUIDCONDITIESHuidveroudering, Dehydratatie,

100% authenticity guaranteed

Zorg ervoor dat jouw SkinCeuticals-producten altijd authentiek zijn.
Meer informatie

Je huid verdient veilige, effectieve formuleringen. Koop altijd echte SkinCeuticals-producten. Zorg ervoor dat jouw SkinCeuticals-producten authentiek zijn door te kopen bij een erkende verkoper. Meer informatie.

Product details

H.A. Intensifier is een multifunctioneel, corrigerend serum dat de hyaluronzuurniveaus van de huid aantoonbaar verhoogt. Deze unieke formule bevat een hoge concentratie puur hyaluronzuur, proxylane™ en plantaardige extracten van zoethoutwortel en paarse rijst om de hyaluronzuurniveaus van de huid te ondersteunen en hydratatie te bieden aan het huidoppervlak, waardoor het gezicht er steviger, gladder en voller uitziet.

 • Verhoogt de hyaluronzuurniveaus van de huid met 30%
 • Vermindert de aanblik van kraaienpootjes, nasolabiale plooien en marionetlijnen voor een gladdere, stevigere huid
 • Zorgt voor langdurige hydratatie om de huidtextuur zichtbaar te verbeteren
 • Unieke serum-geltextuur die zorgt voor een gladde, egale huid
 • Geschikt voor alle huidtypen.

Gebruiksadvies

Schroef de dop los en haal het pipetje uit het flesje. Knijp in het ballonnetje terwijl u het pipetje weer in het flesje plaats en laat de ballon langzaam los, om de vloeistof in het buisje op te zuigen. Breng 4 tot 6 druppels aan op de palm van de hand en dep dat op het voorhoofd, de wangen, de kin en de hals. Wrijf het zachtjes in de huid. Product mag rondom de ogen en op de lippen worden aangebracht.

Zichtbare resultaten

In een 12 weken durende studie is aangetoond dat H.A. Intensifier zorgt voor een significante verbetering op zichtbare tekenen van huidveroudering:
+23% verbetering in volheid
+11% verbetering in stevigheid
+13% verbeteringin elasticiteit
+18% verbeteringin structuur

Zie protocolProtocol: Een 12-weken durende, single-center, klinische studie werd uitgevoerd bij 59 vrouwen in de leeftijd van 42-60, met milde tot matige verslapping en verlies van stevigheid, ruwe huidtextuur, nasolabiale vouwrimpels, marionetrimpels en aanwezigheid van fijne lijnen / rimpels in het gebied van de kraaienpootjes. H.A. Intensifier werd tweemaal daags gebruikt in combinatie met Gentle Cleanser en een zonbescherming. Effectiviteits- en tolerantie-evaluaties werden uitgevoerd bij baseline en in week 4, 8 en 12.

\\SRV-PUBLIC-2015\Applications\Site-SkinCeuticals\Portail\Deploy\Resources\INT_EN\images\beforeAfter
Voor
\\SRV-PUBLIC-2015\Applications\Site-SkinCeuticals\Portail\Deploy\Resources\INT_EN\images\beforeAfter
Na

Wetenschap & bewijs

Hyaluronzuur is een krachtige natuurlijke vochtinbrenger die helpt de vochtbalans in de huid te optimaliseren. Dit essentiële molecuul heeft echter maar een korte levenscyclus in de huid en neemt elke 24 uur met 30%-50% af. Naarmate men ouder wordt, nemen de hyaluronzuurniveaus van de huid geleidelijk af. Boven de 20 begint de aanmaak al af te nemen en dat versnelt als we boven de 40 zijn. De combinatie van deze afname en de snelle afbraak van hyaluronzuur dragen bij tot tekenen van huidveroudering, zoals minder stevigheid, een minder vol gezicht en een ruwe huidtextuur.

Hyaluronzuur is een sterke vochtinbrenger maar de moleculaire grootte maakt het te groot voor een optimale opname in de huid. H.A. Intensifier combineert op unieke wijze een oppervlakte-hydraterend hyaluronzuur met 10% proxylane en een optimale concentratie zoethout en paarse rijstextracten om de hyaluronzuurniveaus van de huid te ondersteunen.

\\Srv-fichiers\data_clients\CAI\Skinceuticals\Livraisons\INT_EN\2018_08_14_Updates_Re-designed_Product_Pages_INT_EN_29335\Visuels

Belangrijkste ingrediënten

  Skin Ceuticals

  Your browser isn't supported

  You can download a new browser :

  Firefoxgoogle chromeoperainternet explorer